![]() |
Više mail računa u isti inbox ali poseban outbox
Bok!
Naslov je možda malo nespretan pa ću detaljnije objasnit. Tražim mail klijent koji može primati više adresa, ali kad pišem mail ili odgovaram da mogu birat s koje adrese ga šaljem. Jednostavna opcija koju sam mogu iskombinirat je otvorit jednu mail adresu i svu poštu presmjerit na nju, ali mi to ne odgovara jer bi zelio ako dobijem mail na xy adresu da i odgovor bude s xy adrese a ne nove u koju ide sva pošta. I naravno da u inboxu vidim s koje adrese je mail stigao. |
Mozilla Thunderbird je ono sto ti treba i btw radi na hrpi platformi (linux, win)
|
Ne radi na androidu a važno mi je da je ovo što tražim dostupno i na mobitelu.
|
Meni se cini da ovo sto ti zelis najnormalnije radi i Gmail. Ja imam tako slozeno - poslovni mail mi isto dolazi na njega, a kod odgovora mogu birati s kojeg odgovaram. Po defaultu je odgovor sa onog na koji je mail stigao.
|
Gdje si to naštimao? Malo sam gledao postavke računa ali nisam primjetio neku mogućnost za to.
Pretpostavljam da i za novi mail možeš birat s kojeg računa ga želiš poslati? |
Settings - Accounts and Import
|
To radi na gmail aplikaciji uz uvjet da ti se mail hosta na googleovim serverima.
|
Otkud ti to sa hostom na google serverima? Uredno radi sa svime, uneses smtp i pop servere.
|
Pokusavao sam sa mail adresama koje se hostaju na nekom drugom provideru i nije htjelo raditi, kako god da unio imap/smtp servere. Mozda su nesto u novijim verzijama promijenili. Budem bas probao danas ako cu stic.
|
Citiraj:
|
eM Client za win, za android nepojemajem.
|
Citiraj:
Vidi vraga. Google je dodao tu mogucnost u gmail app. Znam da se to prije nije moglo pa u zadnje vrijeme nisam niti pokusavao. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:53. |