![]() |
Asus Pci-x Extreme N6600
Gledam ponudu Nitela i nevjerujem....do jaja...
ASUS PCI-X EXTREME N6600 za 199 kn :D Ko ne vjeruje evo linka: http://www.nitel.hr/shop/opis/?id=703 Ne stoji to od danas, imaju tu grafulju već duže vrijeme :clap: |
Veoma lijepo sam garant je to neki zajeb
|
Kak super da bar je tak sve jeftino. Trebali bi otvorit computer shop sve po 199kn
|
i ja bi jednu takvu. :D
inace, neki pishu pci-e, neki pci-x...neki nisu informirani, a neki su izgubili vezu sa zdravim razumom, kao npr. mds. |
LOLz:D bilo je neko vrijeme i u Linksu nekih Zalmanovih coolera za grafulje po 0 kn :D
|
A bilo je i hardova od 200gigi za 0kn
|
ta grafa je ista moja :D inace zvjer odgrafe ;) jeli netko probao kupiti preko neta ?
|
i ja hocu jednu po toj cijeni!
:beer: |
Pci-x piše jer sam copy/paste sa njihovog cjenika, inače pišem pci-e, znam ja koja je razlika, vidio sam ja na dual athlon i još nekim matičnim pločama pci-x utor koji nema veze sa ovim današnjim koji se koristi za spajanje grafičkih ;)
Jel ko hrabar pa narčit tu grafu prek neta, mene strah da mi ne oderu stvarnu cjenu, a nemam para trenutno :D |
Upravo tako, PCI-E je sučelje koje zamijenjuje AGP, a PCI-X je ja mislim neki utor na matičnim pločama za servere:confused:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:04. |