![]() |
VCF editor - kvalitetan, besplatan i po mogucnosti portabilan
Pozdrav svima,
eto, sve pise u naslovu teme, ima li tko kakvu preporuku? Google izbacuje pregrst linkova ali sve je nekakva kombinacija, instalacija, demo/shareware, samo viewer i tako... Hvala unaprijed! Bubba |
Na brzinu nađoh ovo dvoje. Oboje freeware.
http://vcardeditor.en.softonic.com/ http://download.cnet.com/DM-vCard-Ed...-76170909.html |
Citiraj:
Niti rade kako spada, niti imam sluzbene stranice da pogledam autora i tako dalje i tako blize. Vidim da cu morat u samogradnju. :D |
Ajde nakon samogradnje baci ovdje link jer i ja drugo trazim :) :)
|
Citiraj:
Ako uhvatim volje i vremena (za drugo cu se jos nekako snaci, ali za ovo prvo mi stvarno treba potvrda da nisam/nismo ludi i da zaista tako nesto stvarno nitko nije napravio prativsi RFC 6350, omogucujuci uskladu s 2.1, 3.0 i 4.0 standardom, mogucnost embedanja Base64 enkodirane glazbe/slika i slicno... |
Ja sam dugo trazio iz razloga sto sam htio editirati kontakte,mijenjati brojeve ili izbrisati,znaci nista narocito, pogotovo ako je backup svih brojeva u jednom vcf fajlu,i nisam nasao nista dobroga pa se krpam raznoraznim aplikacijama za te jednostavne radnje a kamoli za nesto jace.
|
Citiraj:
Svakako javim ako odlucim nesto poduzet po tom pitanju. ;) |
pozz. imal ko kakav način da cvs file (kontakti) prebacim u vcf? na netu što nađem naravno nije besplatno, a tutorijali na koje sam naišao mi nisu pomogli.
tnx edit: riješio. prvo sam nakon malo igranja uspio uvesti kontakte u windowse i onda ih izvesti u vcf fajlove. pošto je svaki kontakt bio zasebni vcf spojio sam ih vako. |
Meni .vcf treba kad uređujem interni tel. imenik/kontakte od firme.
Rješenje koje mi pomaže u tome da dobijem što hoću je to da sam napravio dummy gmail account. Tamo uredim sve kontakte i informacije koje trebaju biti, a zatim odem na opciju Export i odaberem za .vcf. Svaki put kad bude neka promjena u imeniku, ulogiram su u taj gmail account, spremim promjenu i opet Export. Par sekundi posla. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:48. |