PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Program za nadzor računala u mreži? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=268987)

J@nos_Herc 03.04.2015. 20:48

Program za nadzor računala u mreži?

Trebao bi mi software s kojim bih mogao pratiti kase unutar lokala (ima ih 5x), znaci da taj program snima sve što je kucano na pojedinoj kasi i u koje vrijeme....to sve da se snima na moj privatni laptop te da mogu pregledati unatraga dan-dva što se je radilo. Bilo bi idealno da zapisuje sve što je otkucano (točnije pritisnuto jer su kase sve na Touch sistem).
Postoji li takav program, naravno da je legalan i da mogu kupiti licencu.

Hvala!

Forace 04.04.2015. 00:16

To što ti trazis bi trebale imat te tvoje kase da su umrezene tj. da je program koji si kupovao za njih tako nešto predvidio.

U pravilu ti programi za kase i rade po principu da se s jednog mjesta mogu vidjet promeri itd.

Provjeri sa tvorcem programa za kase da li ima kakve rješenje za to tj. za t oj uvid nad prometom i ostalim stvarima.

John Creasy 04.04.2015. 01:23

Citiraj:

Autor Forace (Post 2759933)
To što ti trazis bi trebale imat te tvoje kase da su umrezene tj. da je program koji si kupovao za njih tako nešto predvidio.

U pravilu ti programi za kase i rade po principu da se s jednog mjesta mogu vidjet promeri itd.

Provjeri sa tvorcem programa za kase da li ima kakve rješenje za to tj. za t oj uvid nad prometom i ostalim stvarima.

brate, stvarno si dao dobar odgovor, ali jesi ti malo popio? :)

tor 04.04.2015. 09:43

Citiraj:

Autor J@nos_Herc (Post 2759843)
Trebao bi mi software s kojim bih mogao pratiti kase unutar lokala (ima ih 5x), znaci da taj program snima sve što je kucano na pojedinoj kasi i u koje vrijeme....to sve da se snima na moj privatni laptop te da mogu pregledati unatraga dan-dva što se je radilo. Bilo bi idealno da zapisuje sve što je otkucano (točnije pritisnuto jer su kase sve na Touch sistem).
Postoji li takav program, naravno da je legalan i da mogu kupiti licencu.

Hvala!

može ti poslužiti team viewer za to, ima opciju snimanja kad se spojiš na drugi komp. I relativno je mala izlazna datoteka...Znam da nije to što bi htio, ali može poslužiti :)

J@nos_Herc 04.04.2015. 10:52

što se tice samog programa kase, sve ima to što bi trebao ali treba mi baš taj neki posebni koji bi zabilježio sve što se kucalo, tj stisnulo na ekranu. Nešto tipa keyloggera ili tako nešto, ali naravno koji ima licencu i smijem ga imati na kasama.
...a teamviewer mi je malo nepristupačan zato što bih vjerojtno trebao cijelo vrijeme pregledavati snimke (sa 5 kasa) pa tko ce to stici :) ...zato bi mi trebalo nešto što bilježi u text dokumentu sve što je stisnuto na kasi ....nadam se da ste skuzili poantu price :)

IvanVk 04.04.2015. 18:18

Citiraj:

Autor J@nos_Herc (Post 2760018)
....nadam se da ste skuzili poantu price :)

Mislim da je najbolje rješenje imati djelatnike u koje možeš imati povjeranja ;)

Chuxonja 04.04.2015. 18:25

Dal ciljaš nadzirat stvari koje se klikaju u programu za blagajnu ili van njega ? Za ovo prvo valjda sam program ima neke logove u kojima se sve akcije bilježe. Ako nema traži taj feature :P

J@nos_Herc 05.04.2015. 18:20

Citiraj:

Autor IvanVk (Post 2760224)
Mislim da je najbolje rješenje imati djelatnike u koje možeš imati povjeranja ;)

ehhh.....danas, nažalost, takve je gotovo nemoguće naći ;)

J@nos_Herc 05.04.2015. 18:22

Citiraj:

Autor Chuxonja (Post 2760228)
Dal ciljaš nadzirat stvari koje se klikaju u programu za blagajnu ili van njega ? Za ovo prvo valjda sam program ima neke logove u kojima se sve akcije bilježe. Ako nema traži taj feature :P

da, klikanja u programu od blagajne....probat cu kontaktirati firmu ciji je program.
thnx

Forace 05.04.2015. 20:03

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 2759949)
brate, stvarno si dao dobar odgovor, ali jesi ti malo popio? :)

Zašto pa piše malo prošireno:

Program od kase bi trebao imati tu funkcionalnost.

Ne razumijem potrebu za logiranjem kucanja ako program ima mogućnost pregleda svih računa sa jednog mjesta ili nešto slično, to naravno uključuje i storno te sve ostale radnje koje se mogu na kasi radit.

Mislim šta možeš naklikat u programu od kase, a da se ne vidi kasnije ?

sandokan111 05.04.2015. 20:42

Treba ti keylogger neki. Nisam trazio, al siguran sam da ima keyloggera za kupit koji bi obavljali navedeno.

IvanVk 06.04.2015. 20:32

Citiraj:

Autor J@nos_Herc (Post 2760777)
ehhh.....danas, nažalost, takve je gotovo nemoguće naći ;)

"zadovoljan radnik je najvjerniji i najjeftiniji radnik" ;)

J@nos_Herc 13.04.2015. 19:33

Citiraj:

Autor IvanVk (Post 2761314)
"zadovoljan radnik je najvjerniji i najjeftiniji radnik" ;)

istina, ali u ovoj situaciji to nema veze s tim.....prije bi bila nezasitost od pojedinaca ;)

nego, ima li tko kakav savjet... točno naziv aplikacije ?

segregator 15.04.2015. 14:31

Citiraj:

Autor J@nos_Herc (Post 2765111)
istina, ali u ovoj situaciji to nema veze s tim.....prije bi bila nezasitost od pojedinaca ;)

nego, ima li tko kakav savjet... točno naziv aplikacije ?

http://www.actualkeylogger.com/

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:21.