![]() |
Folija u kučište
Koja je svrha?
Gledam na spcru i ekipa koristi alu foliju ko mutava:confused: |
odbijanje svjetla unutar kucista znaci kuciste svjetli sa jednom neonkom ko sa 3 npr i tak :)
ako pod alu folija mislis aluminijska folija ;) |
To nije obicna folija, vec brownbread (koristi se za prigusivanje zvuka i vibracija. Uglavnom vibracija). Inace cuo sam da je dost skupa.
|
Citiraj:
|
Pa on je rekao da je to vidio na spcr-u, pa sam pretpostavio da je to zbog tisine (ipak spcr-ovci se ne pale na svijetla i takve stvari:) )
|
Ipak je tišina u pitanju a ne svjetlo.
Izgleda ko kuhinjska alu folija Evo da se zna o čemu pričam http://forums.silentpcreview.com/viewtopic.php?t=18622 |
e za ovo neam pojma mozda misle da zvuk nece izaci van ako ga hermeticki zatvore :D
|
ono nije folija, već duc tape!
ili kako li se već piše. uglavnom, nešto tipa izolirka, samo čvršće, deblje |
Citiraj:
Nije to duct-tape, nego aluminijska traka. To mi je frend neki dan pokazo. Slično izgleda ko duct-tape na prvi pogled, ali u biti uopće nije slično. Više bi to opisao kao višestruko deblju, i s ljepljivu alu-foliju. |
Di ima za kupit?
|
Nije to samo radi buke, vec radi pravilnog usmjeravanja zraka. Da zrak ulazi samo korz odredjene ulaze
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa neznam ljudi jel niste sve procitali ili sta....ova alu traka mu ne sluzi za nikakvo smanjivanje buke-covik je s njon zacepia sve nezeljene rupe na kucistu tako da mu sav usisani zrak izlazi kroz napajanje-na napajanju nema ventilatora!...i to je to-ovo malo trake po 5.25 utoru mu je valjda bilo viska pa covik isa vidit kako bi to izgledalo sjajno....za istu svrku se moze iskoristi bilo kakva traka...al ako oces da do izgleda onda alu...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:15. |