PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Ne mogu da obrišem željeni dio videa ? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=268247)

mladenmladinić 06.03.2015. 12:31

Ne mogu da obrišem željeni dio videa ?

Imam AVI video clip (30 sec) i trebao bi obrisati dio (10 sec). Otvorio sam ga u „AVS video remaker“ i ne mogu obrisati željeni dio jer piše „Splitting can be performed based on keyframes only. The split point will be moved to the left nearest keyframe.„ Brisanje samo među keyframe-ovima mi ne odgovara. Ista stvar se dešava kad pokušam i u VirtualDub. Postoji li program kojim možeš obrisati precizno odabarani dio, neovisno o keyframe-ovima.

1v@n 06.03.2015. 13:11

Windows Movie Maker

Jerry_nidžo 06.03.2015. 14:34

corel videostudio, power director, mislim da može i u formatfactory...

HumWeed 08.03.2015. 03:49

pa precizno i je koristenjem frejmova ...
kak bi ti drukcije... vdub ti ujedno i pokazuje na vremenskoj crti i milisekunde po frejmu
ak u njemu nemozes onda nesto nevalja sa enkodiranim videom

Mikeyy 08.03.2015. 10:15

Pošto je slično pitanje, da nastavim.
Ima li koji besplatni program koji može .TS datoteke prebaciti u avi/mp4 ili nešto slično za trajniju pohranu.
Snimam djeci crtiće sa TV-a, pa bi trebao odrezati nepotrebne dijelove prije i poslije, te reklame u sredini, te spremiti u nekom normalnijem formatu koji ne zauzima 1-2GB po crtiću. :)
Po mogućnosti da je idiot proof, tipa handbreak.

Laszlo 08.03.2015. 12:03

Citiraj:

Autor Mikeyy (Post 2747143)
Pošto je slično pitanje, da nastavim.
Ima li koji besplatni program koji može .TS datoteke prebaciti u avi/mp4 ili nešto slično za trajniju pohranu.
Snimam djeci crtiće sa TV-a, pa bi trebao odrezati nepotrebne dijelove prije i poslije, te reklame u sredini, te spremiti u nekom normalnijem formatu koji ne zauzima 1-2GB po crtiću. :)
Po mogućnosti da je idiot proof, tipa handbreak.

Mislim da besplatni nema nijedan za ovo sto ti trazis (rezanje reklama, itd), ali ima jedan odlican koji nije besplatan: SolveigMM Video Splitter. Probaj se snaci za nabavljanje istog

HumWeed 08.03.2015. 20:48

vdub meni otvara .ts bez problema
i enkodirat ga nazad sa x264 vfv u .avi sa istim

Mikeyy 08.03.2015. 21:25

Riješio sam to sa:
1. Handbrake - dobro kodira i ima mogućnost kodiranja cijelog direktorija snimaka iz TS u x264.
2. Avidemux - sa njime samo izrežem reklame, ne prekodiravam, i traje cca. 10 sekundi. :)

Inače Avidemux me naživcirao, nije radio kako treba, nikako nije htio kodirati cijelu datoteku, pukne na pola i slično... Odustao bio od njega, probao još nekoliko drugih i vidio da su govno. Na kraju se vratio na ovaj, ali skinuo 32bit inačicu (prvotno sam skinuo 64bit), kad ono radi kako treba...

Probao sam i ovaj koji je Laszlo predložio, nije uspio niti jednu datoteku do kraja iskodirati. I uvijek je bio pomaknut zvuk, tako da sam odustao od njega.

Laszlo 08.03.2015. 21:43

SolveigMM si trebao koristiti nakon handbrakea kad si vec dekodirao i onda radi izvrsno, to je bas video splitter tako da mu kodiranje nije jaca strana

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:21.