![]() |
Koji e-mail klijent?
ako nisam odabao dobru sekciju molim moda da prebaci,
dakle nakon velikih zavrzlama s Incredimail klijentom, koji mi preporučujete za slanje i primanje mailova. (OSIM outlooka). vezan sam za neki program zbog domaćeg IT provajdera koristim chrome. |
|
|
Windows Live Mail. Jedino kod tog programa kaj mi fali su notifikacije na ekranu, kaj je jako zajebano ak nemaš zvuka.
|
probao mailbird i kod unosa podataka veli da pop.t-com.hr NIJE dobro!!! WTF???
|
probao i thunerbird - i opet isto...jel oni primaju naše t-com poslužitelje???
|
izbjegavanje outlook-a je gadni zajeb iskreno... pogotovo u kombinaciji sa pop3 serverima.
osim ako moraš imat licencirani office pa su pare issue. |
ma pun mi je k tih stranih "free" mailova . hrpa spama svaki dan....
kod t-com tog nema.... |
pa to ti i pričam... ako netko može hendlat te "vanjske" mail servere onda je to outlook (ne express da se razumijemo).
|
Citiraj:
|
|
si ti siguran da nije format ...sk-t-com.hr ili tako nešto?
|
ma kakvi...sk.t-com.hr tak je odpočetka
|
jedan i drugi krivo
evo pa čitaj OVO |
NIJE.....dakle:
sa svojim imenom idem u outlook sa sk.t-com.hr...i thunderbird kod provjere ponudi odma t-com.hr....a ne ht.hr ovo radim za drugo ime. i na outlook se mogu spojiti ali na thunderbird ili mailbird ne mogu. |
Citiraj:
|
joj Iggi šta me i ti zajebavaš sad...
kao i svoj mail tako i ovaj (koji nije moj - razlika je u imenu) moj i ovaj drugi Outlook primi, ali neće thunder i Birdmail.. |
Citiraj:
Jesi slagao prema speckama HT uputa? |
pa pogle sliku koju sam stavio. nakon adrese i lozinke Thunder sam postavi ostale parametre. ja trebam upisati pop... i mail... ostalo ostavim kako je predloženo
al opet neće |
Upiši pop.ht.hr pod dolazni i mail.ht.hr pod odlazni i mora raditi.
Ili prebaci POP3 u IMAP pa onda probaj |
Citiraj:
Nemoj nikad koristiti automatsku konfiguraciju, daj ručnu. |
evo ponovo-kao nisu dobri podaci za mail??? WTF???? na outlook se normalno rega i sve radi ovdje neće...
http://thumbnails111.imagebam.com/39...d393435399.jpg |
http://faq.hrvatskitelekom.hr/pages/...l?question=201
Pa onda > na prvoj liniji odabrao si POP3 pa upišeš samo ht.hr (mislim da je takva neka finta bila kad sam posljednji put koristio TBird... i kao što ti Iggy kaže odaberi manualne postavke i ručno sve upiši a ne da šiziš po forumu. |
da tebe ne zeza možda ovaj auto port i auto ssl detekcija?
|
Citiraj:
|
Ne želiš slušati, ajd probaj u outlook upisati pod odlazni mail onaj format što ga ti pišeš "pop.sk.ht.hr" i ja si dam jaja odrezat ako to radi
POP3 je pop.ht.hr SMTP je mail.ht.hr |
evo čisti link...
http://www.imagebam.com/image/71c16d393435399 |
Citiraj:
ne treba biti ono "sk" tu opciju Thunder ponudi čim upišem ime, adresu i loz... hvala svima na trudu i: "više očiju bolje vidi"... :D |
iskreno........... i bez ljutnje.
koji ti je dosao vrag sa pop.sk.ht.hr? otkud ti to? kazem bez ljutnje, jer kad si vidio ovaj pop igdje? |
ma to je ponudio Thunder odma i to sam previdio...skoncenrirao sam se na ponovo upisivanje loza i ispravnog imena jer tu zna najčešće zbog brzine bit greška...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:26. |