![]() |
BOOTMGR is missing
Poštovanje svima!
Možda bi trebalo postati u hardwerski problemi, nisam siguran.... Konfiguracija je: asus m2r-fvm vp s AM2+ AMD Athlon X2 5000B+ HDD WD 80GB SATA 4x1Gb DDR2 800MHZ Samsung i hynix hd 4650 512mb ddr2 Javlja mi se problem sa kojim se još nisam susreo. Prilikom instalacije windows 7, nakon što krene instalacija, sustav se zaledi. Nakon restarta, javlja mi se poruka BOOTMGR is missing..... Napominjem da je hard 100% ispravan, pokušao sam instalirati na 2 druga ispravna harda, drugim optičkim pogonom, više instalacijskih cd-a...rezultat je uvijek isti...BOOTMGR is missing Stvar sam riješio clone diskom, ali to nije pravo riješenje. Eto molim vas za pomoć i savjet u čemu bi mogao biti problem tj što mi briše sa harda BOOTMGR? EDIT: inače u samom radu kad su windowsi instalirani sve radi savršeno... |
instalacijski medij isti?
|
Citiraj:
Probao sam sa više cd-a, windows xp, win 7 (32/64bit), rezultat je isti... |
Probaj updejtat bios.
|
Citiraj:
Probam pa javim rezultat... |
ako nisi probaj clear cmos jer si mjenjao procesor a možda još nešto.
npr. izvadi bateriju na 2-3 min. pa vrati ( normalno dok je struja-kabal isključana sa PC ). |
Istestiraj memoriju sa memtestom obzirom da ti se kanta smrzne tokom instalacije.
|
MemTest uredno prolazi, cler cmos sam napravio.
Konfa je od frenda pa kad ulovim vremena napravit cu update biosa... |
nesto si krivo ram spojio
|
Krivo ram spojen, clear cmos, update biosa....boze sacuvaj savjeta, nesto se sjebalo tokom instalacije i boot sector je otisao u qurac, nista novo.
http://www.tomshardware.co.uk/faq/id...ing-error.html |
To je svima jasno, pitanje je zaš svaki put ode vrit na bilokojoj od gore navedenih instalacija
|
Probaj mozda sa hiren's boot cd ima u programima nesto fix bootmng ili slično...
lp |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:53. |