![]() |
Miš prestaje sa radom(čitaj detaljnije)
Kao sto naslov kaze, desava mi se da mis prestane s radom i nece da radi dok god ne restartujem racunar., takodje ponekad prestane sa radom na 1 sekundu onda radi 5 sekundi pa opet prestane na 1 sekundu i onda radi stalno dok se ne desi to da prestane posve raditi nakon cega moram restartovati racunar i onda opet radi.
Pokusao sam: - Iskljuciti mis i upaliti ponovo = OPET ISTO - Disable/Enable miš u Device Manager = ISTO - Probao drugi mis upaliti, medjutim nije problem u misu = ISTO - Ukljucivao mis u druge portove = isto Takodje da kazem da to kad mi se desi probao sam USB upaliti i on radi, ocita ga i sve.. samo mis nece.. tastatura radi - Matična: GIGABYTE H61M-DS2 - Miš: Intelli 1.1A (ali miš nije problem jer radi odlično.) Da li neko zna u cemu je problem, ili sta da pokusam? Hvala unaprijed. |
Probao update biosa ? Takoder , odi u control panel - power settings - edit plan settings ( ovisi koji koristis, balanced, power save ili high performace) , change advanced power settings - nadji usb settings stavi na disable ovo usb selective suspend settings.
|
Citiraj:
btw, da li moze biti, posto je nestajalo struje par puta pa se racunar onako nasilno ugasio, pa da je nesto vezano sa napajanje i tako, da npr probam ugasiti racunar i istekati iz struje na minut dva pa upaliti? citao sam da je ovo nekome pomoglo ovde na forumu..? |
mene je zezao mis sa iskljucivanjem dok igram nesto zahtjevnije od igara ali samo preko steama. i nasao sam jos par ljudi sa tim problemom i pokusavao svasta, maknuti drivere, iskljuciti selective suspend i proradilo normalno tek kada sam maticnu promijenio jer je u medjuvremenu crkla
|
Citiraj:
ps nemoj me plasiti sa maticnom, nemam para sad da kupujem novu hahah :D :lol2: |
haha a meni se nikada nije iskljucio izvan cs go npr, samo kad je nesto zahtjevnije cujem zvuk istekan usb, pa par sec pauze pa ustekan usb :D
|
Možda imaš doma USB>PS2 adapter ili ako ga nemaš probaj ga posuditi i pomoću njega spojiti miš na MBO (na zeleni PS2).
Davno sam imao sličnih problema sa Logijem MX1000 koji je divljao ako je bio spojen prek USB-a dok je prek adaptera sve radilo OK. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa PS2 periferiju moraš priključivati kad je računalo ugašeno.. ehhh mladi :D
|
Citiraj:
#mlad #lud :D #18g :D:D |
Kod mene je problem bio u matičnoj, tj. kvar u napajanju -> oštećena matična ploča -> ono što je bilo spojeno na nju, gdje su prvo oštećeni usb uređaji.
|
Citiraj:
|
Zapeo si za kabel dok je bio priključen na kućište, ne direktno na matičnu ploču?
Mislim da ne, ali to možeš provjeriti tako da odvojiš unutarnji kabel s matične i onda probaš koristiti usb priključke na matičnoj ploči. |
Citiraj:
|
Probaj odspojiti unutarnji kabel s matične ploče, što ju spaja s usb priključkom na kućištu, pa tada koristi usb priključke na matičnoj.
Javi jel bude tada proradilo. |
Citiraj:
|
Jesi probao i jesi li nasao u cemu je problem?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:29. |