![]() |
kako uklonit t-zone gumb -pomoć
Evo kupio sam mobitel ...al pošto je iz t-mobile-a ima onaj t-zone gumb, neke blesave t-mobile melodije podloge i pozdravne poruke !!! sad me zanima da li
je netko otkrio kako se to može izbrisat ? ako update-am firmware dali će to nestat? svaki savijet dobro došao !! HVALA !! |
fleshanjem moba sa orginalnim softwareom dodjeli toj tipki originalnu funkciju a ne taj gay t zone .
|
Citiraj:
Zahvaljujem !! |
jel zna di ima tih oriđiđi softwera za K700i.
i upute za mjenjanje? |
A mogo si i reć o kojem se mobu radi... Za Siemens se ni ne mora flešat. Sebi sam maknuo bez flešanja...
|
Sony Ericsson K700i (napominjem i) ima razlike al neznam koje.:D
dakle? |
pa ja bi ga odnio do frenda u mob trgovinu i on bi mi ga flashnuo :D isto tako i vi napravite odete negdje i kazete ocu da flashati mob to je oko 100kn zadnji put kada sam ja radio je bar bilo tako.
znaci sa time se stave postavke na original mob tj onakav kakav bi trebao biti bez smeca od vodafona ili t shita.. |
Recimo na Mataroli jednostavno promjenis skin i makne se to smece
|
@codiac
ja bi sam fleshao a daje mi se 100kn za to? zna netko? |
Moj savjet ti je da ne radis to sam ako nemas iskustva....
|
Nabavio sam sav potreban software ali nemogu nać kabel mislim ima ih al nitko ne šalje za hrvatsku !
stoga idem danas u europatrade flashat će mi ga za 150 kn tako da se baš i ne isplati zajebavat s tim !! |
treba probat ...da stekne iskustvo !!:D
|
xenon od kuda si ? ako oces mogao bi ti to vjerovatno za nekih 100kn rijesiti :)
|
Citiraj:
zapravo, imam slično iskustvo (moj barton 3000+ ima još 2 godine garancije koja se nemože uvažit:( ) |
zas se nebi mogla uvaziti ? pa nisi mu pinove polomio....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
baš prije par dana sam bio kod frenda i skinuo je cooler s proca koji je JEDNOM stavio i skrhao cijelu stranu jezgre i to dosta i kaj mu vrijedi garancija od još 2 i pol godine?! |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:16. |