PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Pregled posjećenih web stranica, bez internet veze ? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=267626)

mladenmladinić 13.02.2015. 11:21

Pregled posjećenih web stranica, bez internet veze ?

Otvorio sam jednu web stranicu gdje sam otvorio 2 linka (2 podstranice) i trebao bi odnijeti laptop u sestre (koja nema internet) i prikazati joj tu stranicu. Postoji li način da u nje otvorim te stranice bez interneta, čuo sam da su one smještene u nekakvu privremenu lokaciju. Zna li ko kako da to izvedem

Blue Spirit 13.02.2015. 11:33

HTTrack Website Copier

... It allows you to download a World Wide Web site from the Internet to a local directory

Skini program, usnimi ga, spremi stranicu s njim, prebaci spremjeni sadrzaj foldera na stick i vozi :D

KhongLo 13.02.2015. 11:38

Jako zgodan programčić. Meni bi za ovakvo nešto prvo palo na pamet da otvorim sve stranice u zasebnim tabovima, spustim poklopac na laptopu i idem dalje. Ovo je ipak malo sofisticiranije rješenje.

mladenmladinić 13.02.2015. 18:32

Ne valja, ne može nijednu stranicu da mi spremi. Pri kraju stalno dolazi poruka "* * MIRROR ERROR! * * HTTrack has detected that the current mirror is empty. If it was an update, the previous mirror has been restored. Reason: the first page(s) either could not be found, or a connection problem occured. => Ensure that the website still exists, and/or check your proxy settings!" ........................ I tako za svaki URL iako sam sve radio prema uputama

sandokan111 13.02.2015. 23:24

u browseru
File -> save page as
I nek ti bude izabrano "complete page" i to je to.
Imat ces 1 html file + 1 folder

mladenmladinić 14.02.2015. 11:34

Citiraj:

Autor sandokan111 (Post 2735911)
u browseru
File -> save page as
I nek ti bude izabrano "complete page" i to je to.
Imat ces 1 html file + 1 folder

Ma nije to to. Tako mi snimi samo početnu stranicu. Ja trebam otvoriti još 10 linkova na toj stranici i da mi snimi sve to.

Juice 14.02.2015. 11:42

Spremi svaki link kao zasebni file?
Otvori sve linkove u novim tabovima i odnesi sestri pokazat.
Napravi hotspot na mobitelu i kod sestre koristi internet normalno.

sandokan111 14.02.2015. 13:50

Citiraj:

Autor mladenmladinić (Post 2736043)
Ma nije to to. Tako mi snimi samo početnu stranicu. Ja trebam otvoriti još 10 linkova na toj stranici i da mi snimi sve to.

Pa rekao si snimit stranicu. Stranicu s snimio, nevidim u cemu je problem. Tih 10 linkova je jos 10 stranica znaci tako ces sljedecih 10 linkova snimit. Gore si napisao da su 2, sad je 10.

Sve se meni cini da bi ti htio cijeli site presnimit, a to, kao sto si i vidio ne ide bas tako jer to ljudima nije drago da im se automatizmom pojede tako bandwidth (iz tog razloga je httrack zabranjen). Moze se zaobic naravno, jer ga vjerojatno prati po user-agentu, ali nebitno.

Ako ti treba par stranica onda ih ovako mozes snimit.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:20.