![]() |
Asus Echelon Forest test
Isprobali smo Asus Echelon Forest sluške.
|
evo ne znam šta bi reko... jednostavno ne znam :D
|
Citiraj:
|
ubuduće kada ću htjet pod napadima zlih huna otić u šumu i slušat zadnje hitove sandre afrike onda znam koji model ću odabrat :D
|
Citiraj:
|
REKOMEND :D
(mogli smo ti mi recenziju obaviti) :D |
Citiraj:
|
šos taki... i baki i ja smo audio entuzijasti :D
|
Citiraj:
|
pogledaj hifi temu - sve crno na bijelo! :D
|
S ozirom na to kako slušalice izgledaju, baš me zanima koliko će ljudi koristiti vrećicu za prenošenje i negdje u javnosti ih izvaditi. Znam da ja to ne bih napravio :D
Ciljana publika su valjda samo oni koji se obuku u vojno odijelo da bi u svojoj sobi igrali CoD ili Battlefield. |
600 kn za hedset? Šut mi in d hed. Za te novce se kupe bolesno dobre sluske i odvojenic mic za 19 kn. A ne asus rambo edisn hedset.
|
Bas se sramim kada procitam komentare na izgled slusalica... :D :D
jer imam 'slicne': http://eu.audio-technica.com/en/prod...40&prodID=3804 |
Ulovio sam syssa s njegovim slušalicama... Zadnji krik HiFi mode. Urlik, dapače...
:D http://www.stripovi.com/images/AF_SS_372x.jpg |
nemoj tako ja imam sony bežične... trebaš ćut koje je to maestralno govno za tak negdje 500-600kn koliko su koštale :D
|
Vjerujem. Meni je bilo jednom za nevjerovat kad me frend odveo u jedan kafić gdje je postavljao ozvučenje s još jednim kolegom. Dođemo mi tamo i ono muzika trešti sa svih strana a ne vidim zvučnike. I onda mi on pokaže Bose zvučnike veličine kutijice cca 5 cm š*v*d i ostanem paf. Zvuk koji je izlazio bio je u rangu onih zvučničkih kutija od pola metra visine...
|
pa hoće bose ostaviti takav dojam pošto im je to i namjera ;)
|
O da, ja imam Bose sistem u autu i zvuk je jako dobar. Barem dok motor ne pocne roktati :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ipak je potreban dobar zvucni sustav da te malo opusti prije nego šlep sluzba dodje po tebe i odvede te u servis... :p |
Citiraj:
|
ček čuo sam da prodaješ... si prodao i kupijo nekaj novo ili...?
btw. dođi ti u clio sjedni da čuješ kaje propisni sound sistem :D |
Citiraj:
Ako si slagao aftermarket to je druga pjesma, ovo je tvornicki zvuk :goood: |
ma tvornički ama... AMA... :D
mark levinson u lexusu... ama :D amp/preamp dotične firme košta ko to kompletno vozilo za ime svega što je sveto, a tu se prodaje pod neki super zvuk. |
Citiraj:
|
nećeš lakše prodat tu svoju talijansku patvorevinu ako budeš srao po konkurentskim rješenjima :D
|
Citiraj:
Uostalom i ovaj Bose u njoj je komercijala, ali nije losa ;) |
ma znam... baš smo komentirali baki i ja, to su proper kola ;)
sad kad smo već u predebelom ot-u - kaj pikiraš? |
Citiraj:
Prelose. S cime te ucijenio? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:55. |