![]() |
Gigabyte GTX970 G1 Gaming test i 3.5GB analiza
Testirali smo Gigabyte GTX970 G1 Gaming test i malo analizirali problem s VRAM-om.
|
Oni su na GTX 970 koja ima pišljivih 160ak W TDP nakalemili takav ogroman cooler?
Jel se opce ikad vrte sva tri ventilatora skupa? |
neeeeeeeee... pa troši 220w :D
|
Citiraj:
|
Model sa slabijim hladnjakom ima hibridni način rada, ova nema. GJ Gigabyte. Mora da je zbog OC-a :D
|
svejedno najjače kulere rade (osim onih 2ventovskih koji su meh).
|
Citiraj:
|
kakve to vražje veze ima sa bilo čime što postoji ne znam... u svemiru? :D
|
Citiraj:
|
Grafička je sigurno brza ( što smo ustanovili iz review-a ) bez obzira na problem s memorijom međutim zar je stvarno takvoj kompaniji kao što je nVidia bilo potrebno da laže svoje kupce? Mislim da bi se GTX 970 prodavao bez problema i da se odmah od početka znalo za ovo.
|
Ima li koji razočarani vlasnik :)?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
1505/8000 = 24/7. Preko 11k firemarka sa i5. Za 1080p, osobno, jos uvijek best buy :goodnite: |
Za 1080p je overkill al zbog DSRa nikad dosta. To je sad moderno na Nvidijama. Ja bi rado udomio jednu ak je netko nece..
|
Citiraj:
A meni je jos cilj ganjat iznad 100fps zbog monitora... 2 bi legle za 1080 taman ! :) |
Postoji vrlo jednotavno pravilo, GPU ne može biti overkill. GPU Powera nikad dosta :)
|
Ne slazem se. 1080p monitor je glavno ogranicenje a na takvima je 970 ovrekill. Ovo drugo je po meni iznimka zbog par zhtjevnih igri, vecina bez opravdanja.. Prije bi rekao vrama nikad dosta jer se novi potrovi razbacuju...
|
Ali kako? Ako se igra na 1080p i hoćeš malo AA ubacit na novim naslovima i voila. Daleko si od idealnih 60fps, i na GTX 970, R9 290 etc...
A da ne pričam o ekipi koja ganja 144Hz monitore... |
Ak mislis igrat Crysis 3 il nes tak sa 4xaa ili vise nebu ni 980 dovljna al zato ima SMAA, FXAA i sl. kaj spasava stvar i dovoljno dobro izgleda. Po meni su veci problemi opet nedovoljna optimizacija i taj vram, ugl konzole ili AMD vs Nvidija nadjebavanje pa jedni rade losije itd...
|
"Kartici su za dodatno napajanje potrebna samo 2x 6-pinska konektora,"
Moja ima 1×6 i 1×8 pinski :D konektor. Nego da se nadopunim sa ovime da ništa ne koristi više od tih 3,5GB Probajte Dying Light na 1080p, stalno je preko 3500 Vram. |
Citiraj:
ma to su sve nadjebavanja amd vs nvidia vs intel i tko zna tko još...sve su to danas loši portovi sa konzola,nema više igrre koja se radi i razvija od samog početka za PC,nažallost |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:53. |