![]() |
Animacija u 64kb
1 privitaka
..nevjerovatno sto sve stane u 64kb,s tim da je ovo staro par godina,obavezno pogledajte....:beer:
|
več je bilo...
|
pa ima i ona igra sto je velika oko 90 kb, samo se ne sjecam imena...
|
Citiraj:
|
E to je to...i sto je fora, igra ima grafiku skoro ko Q1 :D
|
Već je to negdje bilo koliko se sjećam i žustro se raspravljalo o tome kak to tak more biti.
|
...hm dobro,ali zato ovo nije
http://www.pietrelcinanet.com/forum/.../labirinto.swf ..ne preporucam ljudima slabijeg srca :clap: |
Citiraj:
|
igrica je za usrat se :D
|
Re: Animacija u 64kb
Citiraj:
Requirements: - a fast pc, at least a p2-350 - a fast graphics card, at least a tnt2, but GeForce Stvarno jako dobro uradjeno. |
WTF?!
Pa ja imam dojam da bi samo 1 ona scena bila 1MB:confused: koliko to traje uopće??:confused: Dali je moguće da taj program samo sastavlja texture na hardu (ima u WIN folderu nekih sranja) i ima samo zabilježeno kretnje kamere??:confused: |
Citiraj:
Inače, kako su uspjeli tolku animaiju u 64 kb stavit, s tim da grafika nije loša....e da je tako s FarCry-jem i ostalim igrama.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ake sebi kako su to uspijeli napraviti. Inače vidio sam takvo nešto bilo je davno na pcplayevom cd nešto od tog Farb Rauscha
|
Baš i nije za ljude slabijeg srca. Nije mi bilo baš svejedno kad se pojavilo to čudovište.. :D
|
A gdje to čudovište izađe?:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:02. |