![]() |
Dell Precision M6800 – korisnička recenzija
Hrvoje je naš novi autor, i za početak je napisao detaljnu recenziju svojeg Precisiona M6800.
|
pozdrav hrvojetu kao novom recenzentu gdje me osim suhoparnih brojeva koji mi u doba procesora koji mogu izračunat dna kompletnog svemira apsolutno ništa ne znači, ali mi onaj zaključak i pojedine informacije u istome (kao možda i još nekome) znače poprilično, pogotovo u corp okruženju.
well done! |
Takođe, dobrodošao&bravo ;)
|
Ovdje ne vise kobasice, steta.
|
ja sam već mislio da si došao nuditi dotični po GUDPRAJS iz svog preduzeća, ali me dočekao samo post koji ne razumijem :D
|
Žderonjo :p
Također pohvale, čestitke, pozdravi, poljupci imenjaku (mada članak nisam pročita :D) |
Citiraj:
Sad mi je Nino dao dobar slagvort za sljedeci NAS koji zavrsavam... :D |
aaaaaaa to si ti recenziro stari lisče :D
|
Glavno da si ti vidija SAMO kobasice GNUUUUjjjjjjj :D
Pffff šareno okruženje http://www.pohrani.com/t/X/ko/14ofGM...-okruzenje.jpg |
Ekstra laptop, pametno slozen i definitivno kvalitetno slozen. Neman potrebu za istin, ali da iman Dell bi bio prvi (i jedini izbor).
|
nemoj tako generalizirat ako nisi vidio biznis modele drugih proizvođača ;)
|
Citiraj:
|
Osobno su mi jace kul od mog M6600 bili 8770W i 8570P/W fakat tenkovi. Lenovo, a i Dell se mogu skriti pokraj njih, al ova nova Zbook serija je korak iza, bar po dizajnu i "feelingu" koji izvana ostavljaju.
|
Citiraj:
Meni nisu radile trackpoint tipke i kad sam stisnuo win tipku ona je ostala kao zaglavljena. Zamijenili su cijelu matičnu ploču da bi otklonili kvar. :fiju: |
Ma jos nisam cuo za haswell laptop kojem je u startu sve radilo kak spada :-)
Nakon par revizija apdejta biosa i drivera sve je ok. Vidis mene Zbook 15 malo mami zbog thunderbolta, odnosno kacenja eGPU :-) |
Ako sam dobro shvatio, napajanje je 240W?
Ipak, čestitke autoru na testiranju i opširnjem detalju. Uživao sam. Nego, kako je igrati WOT? (barem sam vidio na slici ikonu :D ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
WoT - Improved graphics - svi slajderi na High - Min FPS koji sma primjetio je 35, u pravilu pleše oko 50, ako je vjerovat njihovom counteru. Citiraj:
Trenutni koristi MXM grafu i LGA cpu i ko kandidat za eGPU je fonemenalan :) MXM laptopi sa optimusom u pravilu su fora, jer dok grafa i crkne - zvadiš ju van i laptop jos uvek dela :) Da barem M4800 ima thunderbolt :) |
Polako, mene više interesira Broadwell :) Mislim da će meni biti zadnja nadogradnja stolnog računala. Više se okrećem na prijenosnom :)
|
Mali teaser za ono kaj dolazi :)
|
majke ti božje kakav je pak to witchcraft? :D
|
Citiraj:
|
Bipolarni laptop. :D
Samo se nadam da je switching između svega toga riješen propisno a ne da uzrokuje glavobolje kad catalyst izgenerira 30 prozora s errorima jer mu nije jasno koji GPU se koristi. |
Je, je - radi ko zmaj :D
|
Cak i radi - sve na externom gura nVidija na internom intel/amd :-)
Citiraj:
Citiraj:
|
darkydark, sljedeći put koristi manje navodnika u tekstu :p
|
A da probamo s GTX 980 :)
|
Svaka cast an reviewu, ovo je bas ono sto me zanima. Mobilne radne stanice :)
Nego, moze li jedan benchmark laptopa (tj. procesora) s WinRAR-om? On mi je najsimpa benchmark jer se poprilicno brzo odvrti :p |
Citiraj:
6452 ili 6542 mi je bacio van WinRAR. |
Citiraj:
Intel P9500, WinRAR: ~1850 :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:56. |