![]() |
Pomoć pri otvaranju pdf file
Molim da mi neko kaže zašto ne mogu otvoriti dokument nakon skidanja s interneta. Dokument je u pdf formatu i ima 52 kb ali kada ga skinem pojavi mi se bijela ikonica i piše unknown i tada file ima 0 byte.
Hvala |
Razloga može biti puno, možda je neispravan PDF dokument, možda je lažni PDF dokument koji je zapravo nekog drugog formata, možda je podmetnuti virus, možda ti program za čitanje PDF-a ne radi dobro... Jesi probala otvoriti direktno na linku?
|
ak je 0 byte-a onda nije nista u tome neovisno o extenziji skinutog fajla
najcesce bi pripisao uzrok "kvar pri skidanju dokumenta" mozes nam i dati link pa da vidimo |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vec smrdi na neki hijacker :P
|
Radi se o Adobe pdf readeru.
Zanima me ako postoji mogućnost da samo jedan list sejvam? Znači imam dokument sa xy stranica i od toga trebam samo jednu stranicu izvući i proslijediti dalje. |
Ne. Za to ti treba Acrobat (bez Reader) koj se plaća. S njim možeš raditi čudesa - izvući svaku stranicu posebnu, spojiti više stranica u jedan file, umetati stranice u file, brisati ih iz njega, pretvoriti neki drugi format u pdf,...
Postoje i alternative (koje se isto plaćaju), npr. Nitro Pro, ali ih nisam probavao. |
Ima načina. U suštini, "natjera" se željena stranica da se isprinta ponovo u pdf datoteku
CutePdfWriter Alternativno, otvori se pdf u Chrome-u, krene na printanje, i u dijalogu za odabir printera odabere "save to pdf" |
Zaboravio sam na tu metodu. Isto radi i doPDF i svi drugi virtualni printeri.
|
Citiraj:
:fala: |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:37. |