![]() |
Logitech G710+ i HR slova
U Linksu sam kupio jedinu tipkovnicu koja ima HR layout i osvijetljene sve te znakove. Tipkovnica je uvezena iz Slovenije i ima tipke koje su gumirane i laserski obrađene. Može li mi netko potvrditi da su sve slovenske G710+ tipkovnice takve?
Za info, bila je jedna jedina, nema nigdje u Zagrebu za nabaviti, zvao sam uokolo i ispitivao ima li ijedna s ugraviranim HR layoutom pa su mi pokazivali naštampana slova kad sam došao pogledati... http://www.pohrani.com/f/1F/FF/XEyPW...0150101002.jpg |
Jedini u svemiru imam ovakvu tipkovnicu? :goood::roller:
|
koja je poanta price? ne kuzim sto zelis sad? :stoopid:
dobio si takvu i budi happy ;) |
Milsim da pita dal psotoji mehanička ( konkretno G710) s hrv. znakovima, ko njegova G105.
|
Citiraj:
|
Znaci klasicno "Imal ko 'vaki" style, netrebam nista samo se hvalim ;) ;)?
J/K Neznam , nisam ih bas sretoa i moja stara 510 i sve koj sam vidio od Logitecha da svjetle imale su samo naljepljene HR znakove :(. |
Također kod mene G105 sa naljepljenim HR slovima. :fuming:
|
Citiraj:
|
ili ces jednostavno ako dojde do toga da je moras zamjeniti iscupati tvoje tipke i prebacit na tu "novu"
|
Citiraj:
malo na temu, vec neko vrijeme nisi mogo kupit Logitech tipkovnicu sa HRV znakovima, vise-manje su sve bile ENG sa HRV naljepnicama... no, ja sam nedavno kupio K360, uvoznik Recro i ima HR znakove :) recimo kolega ima isto K360 kupljenu preklane ima ENG layout s HR naljepnicama... izgleda da je Logitech ponovo poceo radit tipkuse za balkansko trziste (SLO, HRV, BIH, SRB, MNE), samo sto jos ima ENG modela na lagerima i policama trgovina pa treba pripazit ;) :fiju: |
Ako dobro raspolažem informacijom, tipkovnice s HR layoutom (znači ne printane) narudžba prema Logitechu mora biti 10.000 kom. Za HR tržište, teško da će jedan model biti proizveden 10.000 kom u jednoj narudžbi. Nađe se tu i tamo, ako je neki poseban deal između uvoznika i logitecha, ali rijetko...
|
Citiraj:
|
naravno da ces zamjeniti sa tom "novom" tipke.
ali cekaj, ne kuzim zasto uopce razmisljas o tome? pa to je nova tipkovnica sa 3 god garancijom u cijeni od 1000+ kuna, brini se kad za to dojde vrijeme ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:21. |