![]() |
Trazim nekog sa USA karticom
Znaci treba bi neka dobra dusa sa USA karticom da mi uplati 1$ za spotify premium, novce vam ja posaljem odma nazad preko paypla.
|
Spotify podržava i Paypal.
|
Al mi je account hrvatski, nisam probo radit USA i dodat hrvatsku karticu jel neznam dal bi to funkcioniralo uopce, a i opet bi mi vuklo novce s kartice koja je hrvatska. A ako napravim samo account pa posljem novce pitanje dal cu ih odma moci koristit na balancu, a mjesec dana nemrem cekat jel akcije traje jos do bozica il nove godine. U svakom slucaju da sam naso kak da platim nebi tu pito, ako ti imas kakvu ideju napisi.
|
Kak ti je account hrvatski ako Spotify nije ni dostupan u Hrvatskoj?
Kad se placa preko Paypala nema veze otkud je kartica koja je dodana na Paypal. Prodavatelj ne dobiva informacije o kartici vec samo info o Paypal accountu. |
Spoji se s US proxija i rjesi.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
@exxzy - ne vrijedi se natezati, uzmi deezer stvarno je odlican. Ako imas tmobile broj jos dobijes popust. Spotify 100kn deezer preko tcoma cca 20kn, inace je 55.
|
Ne možeš na Paypalu dodati karticu koja ne odgovara regiji. Isprobano.
Ako složiš US account, nećeš moć dodati našu karticu jer ne možeš ispuniti podatke o adresi. |
Citiraj:
|
Ako ne uspijes paypalom, imam ja us kreditnu pa se javi na pm.
|
Citiraj:
Tu ti nema pomoći, ja sam po tom pitanju zadovoljan. Desktop aplikaciju koristim na macu, još je u beti ali radi odlično. |
Moze lock, rijeseno. Zahvaljujem clanu rendula na pomoci.
|
|
Jel to ima neki minimum koji moram stavit gore? I kolko porez uzimaju?
|
ak se dobro sjecam 15€ je minimalan polog ... nezz pogledaj si na stranici sve ti pise. al da, radi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:27. |