![]() |
House of 1000 corpses
Jeste gledali taj film?je.eno morbidan a nije ni čudo kad ga je napravio rob zombie:rolleyes: Da li ima tko možda nastavak ? zove se devil rejects
|
meni je film taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako debilan da me je peklo za oci koliko je glup film. tek toliko ako netko ima doma preporucam da ga baci u zadnju ladicu i da ga vise neizvadi.
|
@seth : pogledaj si devil rejects ;)
|
Nažalost potrošio DVD da ga snimim, a još gore - pogledao sam ga...
Gledao sam i gorih filmova - Wendigo, Dracula 3000... Isto majmun snimio na DVD... |
nisu mi uopće napeti horori jer ovi noviji su bezveze. inače rob zombie je pjevač i ima pismu u prvom undergroundu (nfs).
|
A ima i u Matrixu (Rob Zombie). Kaj se tiče filma.....bolesno do kraja. Sad ste me zaintrigirali s nastavkom......je bolesniji ili copy/paste orginala.
|
Ima i u igri za PS1- Sled Storm se igra zove :clap: :clap: :clap:
|
Out Of Topic....
Al ja sam gledo onaj fil Uklete ljencine, i mislio sam da je to najgluplji film kojeg covjek moze pogledat,dok.....nisam pogledao MARSOVCI NAPADAJU ,to je jedan od definitovno najglupljih filmova ikad napravljenih!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
najgluplji film ikad: GUMMO
|
Citiraj:
naravno, ako volis matrixe, terminatore, rambe, stalonove, segalove i ostalu all american gang, naravno da ce ti gummo biti glup. :D |
joooj bilo je prije na gameru jos starom kao taj house of 1k corpses kao ono zakon, film je tolko brutalan da je zabranjen kao u svim zemljama, blabla, i ja se potrudio nabavit ga, a film smjesan, preglup...
|
Citiraj:
Svatko ima svoj ukus kaj se filmova tiče. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:09. |