PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Lineage (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=26576)

Dawar 12.10.2005. 15:35

Lineage

Sad mi se downloada lineage pa me zanima da li ga još netko igra. Za one koji neznaju to besplatan MMORPG i možete ga skinuti sa lineage.com igra je velika 910.8 MB. Baš mi se igra neki mmorpg pa si to skidam jer WOW mi je preskup rađe si kupim koji komad hardwarea a 350kn koliko kosta guild wars nemam jer cu si kupit novi hard pa onda možda kasnije uzmem. E da kod nas se toliko bas i ne igra lineage nego se najvise igra u aziji.

Dawar 13.10.2005. 07:10

Uf jesam se zahebo ta igra je besplatna za download no pretplata se plača. Jooj kako ću ih hebat da bog da crkli.

virty 13.10.2005. 09:30

Citiraj:

Originally posted by Dawar dk
Uf jesam se zahebo ta igra je besplatna za download no pretplata se plača. Jooj kako ću ih hebat da bog da crkli.
Taman san ti tija reć da ne skidaš :(

Paske 13.10.2005. 12:43

Citiraj:

RTFM - ne postoji komercijalno MMORPG koji se ne plača :rolleyes:

Kaj ti misliš da oini održavaju servere, plačaju troškove razvoja i imaju podršku za besplatnu igru - LMAO

Dawar 13.10.2005. 13:09

Citiraj:

Originally posted by Paske
RTFM - ne postoji komercijalno MMORPG koji se ne plača :rolleyes:

Kaj ti misliš da oini održavaju servere, plačaju troškove razvoja i imaju podršku za besplatnu igru - LMAO

Ma znam to ja sam se isto čudio kad sam vidio da je besplatna no pomirio sam se stime da je besplatna i downloadao je a da vidite kako je pretplata preskupa za tu usranu igru ista cijena ko za wow pa za wow bi dao i deset puta više da imam ali nemam odnsosno imam ali mi je hardware vrijednij od wowa.

virty 13.10.2005. 13:20

Citiraj:

Ma znam to ja sam se isto čudio kad sam vidio da je besplatna no pomirio sam se stime da je besplatna i downloadao je a da vidite kako je pretplata preskupa za tu usranu igru ista cijena ko za wow pa za wow bi dao i deset puta više da imam ali nemam odnsosno imam ali mi je hardware vrijednij od wowa.
Iman Lineage oko misec dana i pretplata je $15.00. Nisam se pretplatija jer igram Guild Wars a ka šta si reka, prije bi kupija WoW i plaća pretplatu. Ali ukusi se razlikuju pa ko voli nek izvoli...

Fox 13.10.2005. 13:36

Evo samo radi informacije Guild Wars su 275 kn u crowortexu

E.T. 13.10.2005. 13:41

Anarchy online je besplatan (u potpunosti) MMORPG... Ja sam mu "pristupio" pocetkom godine a besplatan je do 1. ili 2. mjeseca sljedece godine kada ce se nove ekspanzije placati...

Bran 13.10.2005. 13:51

Nekaj besplatno. Ne vjerujem u to već odavno. Sve se plaća. :D

Paske 14.10.2005. 09:44

Inaće - akutalan je Lineage II :D

segregator 14.10.2005. 15:13

"no pomirio sam se stime da je besplatna i downloadao je "

Pa jbmpsmtr, kako si se mogao pomiriti s tim?
Nema šanse da bi se ja ikad pomirio s tako nečim

virty 14.10.2005. 15:30

Citiraj:

Originally posted by segregator
"no pomirio sam se stime da je besplatna i downloadao je "

Pa jbmpsmtr, kako si se mogao pomiriti s tim?
Nema šanse da bi se ja ikad pomirio s tako nečim

Pa zašto se nebi pomirija s tim?
Neš ti, skinija i bacija sa strane ili izbrisa, nije ju skupo platija (nadam se) :)

Dawar 14.10.2005. 15:48

Nisam je skupo platio a uostalom imam 2 meseca flata beplatno jedino što sam izgubio 7 sati koliko se skidala no i bolje jer da je nisam skidao onda bi igra na netu css ili bf2 i nebi učio a da nisam učio slijedeći dan iz zemljopisa nebi dobio 5 :D

virty 14.10.2005. 19:52

Citiraj:

Nisam je skupo platio a uostalom imam 2 meseca flata beplatno jedino što sam izgubio 7 sati koliko se skidala no i bolje jer da je nisam skidao onda bi igra na netu css ili bf2 i nebi učio a da nisam učio slijedeći dan iz zemljopisa nebi dobio 5 :D
Dok je flate rate dobro je. Možeš si dopustit "loš" download.

segregator 14.10.2005. 21:57

Ja jednom idem ulicom, a tip mi iz čista mira dao 1000 Eura. Nisam se nikako mogao pomiriti s tim, e jesam ga razvalio.

Mislim, kakav je to način, nije valjda mislio da ću se ja samo tako pomiriti s tim?

Hint: zezam se na izbor riječi :)

kakav je to izraz "pomirio sam se s tim da je besplatno", lol

virty 15.10.2005. 01:11

Citiraj:

Ja jednom idem ulicom, a tip mi iz čista mira dao 1000 Eura. Nisam se nikako mogao pomiriti s tim, e jesam ga razvalio.

Mislim, kakav je to način, nije valjda mislio da ću se ja samo tako pomiriti s tim?

Je ti usporedba!
Kompliciraš, odmori i popij :beer:

Dawar 15.10.2005. 09:28

Citiraj:

Jooj pa to sam tak reko da me ne zanima kako oni održavaju servere i ta sranja no nigdje nije pisalo da se plača i ja skino možda zbog lineagea 2 od njga zarađuju i previše i od tih para održavaju servere kojih ima 3

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:14.