![]() |
Athlon 3000+ na 1.81 GHz ili 994 MHz
Bok!
Imam: AMD Athlon64 BOX 3000+, Sck939 MBO Gigabyte K8N Ultra-9, s939, nForce4 Ultra Stvar je slijedeca: kada kliknem sa misem desnu na My Computer i odem na Properties... gdje pise verzija Windowsa, podaci o registraciji i podaci o kompjuteru, pod Computer pise: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1.81 GHz 1,00 GB of RAM A nekada mi umijesto 1.81 GHz pise 994 MHz :confused: U cemu je stvar? Da li to mora tako biti ili nesto nije u redu? Da li to uopce ima veze? Sto mi je ciniti? :) Hvala :-) |
pogađam bezveze
cool'n'queit?? |
Isključi u biosu CoolnQuiet.
|
ej punx, imaš lijepu konfiguraciju!
zato zaboga promijeni to napajanje, da ne biš ostao bez te konfiguracije!!!! |
LOL!
|
Citiraj:
:) :) :) Ma znam da je napajanje shrot, al' nije bilo vise para kada se kupovalo......to mi je zadatak za slijedeci mjesec....valjda ce izdrzati do onda :cool: |
Ne mogu naci u BIOSu Cool'n'Queit :confused:
Savjet? Svako bih htio probati to iskljuciti da se uvjerim da je sa procesorom sve OK i da moze raditi na normalnih 1800 MHz cijelo vrijeme. Ovaj komp imam tek 2 dana pa bih volio biti siguran. Inace, da li je preporucljivo imati ukljucen Cool'n'Queit ili ne, zasto? (Overclocking me za sada ne zanima.) Hvala! :) |
To ti radi OK, nema problema s njime. E sad, jel ti treba ili ne, to je na tebi. Jel znaš što ustvari radi C&Q? Ako nisi instalirao onaj driver od AMD-a, onda ti to niti ne radi. E sad, kako ima još drugih alata za istu stvar-provjeri što si instalirao...
|
nemoj si isključivat c'n'q osim ako ne klokaš....nepotrebno je....a za gigbytove ploče, mislim da stisneš CTRL+F1 i onda ti se pojave skrivene opcije iz biosa...
|
Da li se driver za AMD automatski instalira s windozerima , ako ne gdje ga naci?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Htio bih znati kako se iskljucuje.....vec kada postoji ta opcija zasto je ne znati koristiti..... Probati cu pitati na Gigabyteovom forumu. |
Možda je na ploči neka stara verzija BIOS-a koja u sebi nema postavke C'n'Q-a... Vidi šta ima na službenim stranicama.
|
a nemaju ni sve ploče podršku za c'n'q...dovoljno ti je stavit u power options na home/desktop use...i c'n'q ti se automatski isključi
|
a nemaju ni sve ploče podršku za c'n'q...dovoljno ti je stavit u power options na home/desktop use...i c'n'q ti se automatski isključi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:59. |