![]() |
Bežična Logitech tipkovnica
Molim preporuku za neku bežičnu Logitech tipkovnicu. Poželjno je da ima tipke za multimediju. Također, ne bi bilo loše i link gdje ju mogu naručiti. QWERTZ isključivo. Logitech iz razloga što koristim i Logitech miš, a sviđa mi se njihova Unifying Reciever tehnologija.
|
|
bila bi idealna, ali piše trenutno nije dobavljivo :/
|
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=LOGITECH+K270
Trgovine u kojima ima za prodaju pa vidi u kojoj je dostupna, jučer je bila kada sam postavio link. Nabava.net nije baš najpouzdaniji po pitanju dostupnosti proizvoda pa ti je najbolje ili nazvati trgovinu ili poslati mail i pitati. |
Ja imam ovu već par godina i odlična je, baterije drže strašno dugo.:)
|
ja bas gledam zamjenu za logitech ultraX flat (prvi model) i b58 mis u bezicnoj varijanti i bas sam se odlucio za tu K360... imas prijedlog za mis?
(spojio komp na tv pa se zeni neda preskakat kablove od tipkovnice i misa :D ) |
Na PC Ekspert tržnici. Polovnu. Novih jeftinih, a da nisu krš baš i nema.
Bilo bi zgodno da kažeš i koju cifru (otprilike) doživljavaš kao jeftino. |
uzeo sam K360 i jako sam se razocarao. tipkovnica je em glasna, em je raspored tipki neki blesav, nit je klasicni layout, nit je laptop layout...
trazim nesto u stilu trust thinity.... cijena, pa do 200-250 kn. |
Može preporuka tipkovnice za smart tv, da ne moram putem daljinskog nabadati po you tube aplikaciji? Cijena do 250 kn?
|
Citiraj:
|
dolar je skocio opet preko 7 kn, zato.
ima i logitech takvu tipkovnicu. ja imam k360 novu zapakiranu ako je ko zainteresiran (jos je zastitna folija gore) ;) |
Citiraj:
Manji touchpad, tipke su znatno tvrđe i povremeno zapinju, za povremeno tipkanje ko na TV-u neće biti neki dealbreaker, no MS je u danom trenutku bio i jeftiniji od K400. Sad su tu negdje :) |
Kako nece Logi da napravi K400 sa osvjetljenjem.
Imam K800 ali jenprevelika i preteska za navlacenje po kaucu, i onda jos i mis. |
K830 maybe? :)
|
Ja sam si uzeo Logitech K400+ crnu neki dan.
320kn za keš. Odlične je kvalitete |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:36. |