![]() |
Od cega zive PCEksperti?
unaprijed se ispricavam ako je tema vec bila, ali nikakvu pa ni slicnu nisam nasao.
Vjerujem da velika vecina nema posao usko vezan uz racunala pa napisite sto radite, gdje... P.S. ako jos zivite starcima na grbaci:D napisite u kakvu skolu idete.... Ja sam jos uvjek u srednjoj, gimnazija, 4. razred |
starcima na grbači:D
tehničar za telekomunikacije, 2 godina... |
Citiraj:
Student FOI. 2 godina. |
Starcima na grači:D
Not for long, hope so:) 2. godina, Gimnazija Lucijana Vranjanina, matematički smjer:beer: |
hebemu pa ja jedva dva imam iz matematike:D
|
Starci su sponzori...:D
Tehničko veleučilište. elektrotehnički smjer, brucoš! |
Miočanin (proud to be MIOC:D ), 3 godina, starcima (i svom kompjutoru) na grbači
|
Vete. teh. 4 god!!!(molim bez smjeha):D :beer:
|
Sa familijom vodim firmu.
Nazivno direktor firme - realno katica za sve :D . Proizvodnja tekstilne odječe. 4 maloprodajna dućana + 2 koja se optvaraju ( Zaprešić i Hoto centar u sklopu Hoto vila ) 27 poslovnih partnera - kupaca 33 zaposlene osobe u 2 zasebne firme ... Zvući mrak, šteta kaj nije :p ( svatko tko je vodio vlastiti buisness zna zašto nije :p ) |
3. godina faksa (elektrotehnika).
Svako ljeto rad prek student servisa. Starci plačaju režije, jelo i pilo, ostalo si financiram sam. |
Citiraj:
Možda bi i bilo mrak da se ostaviš tog WOW-a i malo uhvatiš posla:D Šala, :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Paske mogu pitati kak se zove firma, ako nije tajna. |
kazu oni da sam programer, a ja kazem da radim na odrzavanju mreza, racunala, printera, opreme opcenito, od digitalnih kartica na ulazu pa do dokova u brodogradilistu. kao i paske, katica za sve. :D
uz to, student poslovne informatike, druga godina. |
Mama sve placa :) ... ja samo trosim :D ... i nadam se da cu se uskoro pocet sam financirat (nudi li tko posao? :D )
FOI, I. god ... |
Citiraj:
Ja upravo iz knjižnice FOI-a pišem ovaj post (čeka se predavanje). |
4. godina ekonomije u Osijeku. Zivim kod kuce u Nasicama (50km do Os) i barem ne placam stan. Od stare ne trazim nista para jer si zaradim od rukometa i honorarnih poslova! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sve iz siga financirano vlastitim radom :D, al' starci placaju rezije(osim interneta:( ) i klopu.
Posao: "Pomocni poslovi pri pakiranju i deklariranju robe" - tak pise na SC ugovoru, inace mali od skladista :D. Inace studiram pravo - 2.godina:( |
Konobar, sada radim i derem pare, da ne zicam starce za van i komponente, imam 18 god ali imam i para, s tim da svake subote ode barem 500kn :(
inace, doma nista ne placam, mozda koji put racun za DSL, kad debelo prekoracim. :D |
Tehnička škola Ruđera Boškovića, računalstvo, 1. godina, a najbolja stvar na školi je pekara kraj škole :D mmmmm koje buhtle....a pogađajte kod koga živim :)
|
hehe, starci naravno financiraju
2. godina FER-a so far so good. :beer: |
Citiraj:
Inače sam 8 razred idem u OŠ August Cesarec. Kasnije ću u Ruđer. Održavam svoj komp i nadograđujem ga (Koji poso ha). nakon rudjera ću na FER za ing.Telekomunikacija i ing. gaminga :D |
A starci sve financiraju ali jos kratko.Tehnicki fakultet,dvogodisnji, jos dva ispita i diplomski pa cu i ja nesto financirati...
|
Citiraj:
:D dipl.ing.strojarstva, placam sve racune ( sa ženom ) jer zivim u stanu svojih roditelja koji su se vratili u svoje rodno mjesto. |
Starcima na grbači zasad
2.razred, smjer Tehničar Za Računalstvo komp, mobitele, izlaske i to sve plaćam sam, tu i tamo i račun interneta |
željeznička tehnička škola 4god. tehničar za računalstvo...
stara finanfira,makar me je vise bad ista trazit aj jebiga.... |
Starci financiraju hranu, i stanovanje, malo odjecu (ono, 1put godisnje :D) sve ostalo, ukljucujuci komp ja...
Prek ljeta, baustelica...boze moj, nisu losi nofci:D, a i zjacam se:) Za sada, student 1. godine FSB-a u ZG-u Nadam se magisteriju:D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:57. |