![]() |
špijunski programčići
Primjetio sam da neki ljudi sa forum imaju u potpisu onaj balončić na kojem su očitani svi podaci ( IP adresa, OS, preglednik...).
Pa me zanima na koji način "taj" program zna sve informacije o mom kompu i kako se zaštititi??? :confused: |
Samo ti vidiš to, ne brini. To je jedna stranica koja očitava ta sranja, zajebancija. Ništa za brinuti...
Iako, moram priznati da kad vidim to dođe mi da pucam u vlasnika:D |
Citiraj:
definitivno to je totalni debilziam. "znam ti ip adresu, sad ces vidit kak sam veliki frajer" tako iritantno a gore su one poruke dole sta idu tipa "VIDIM TE" nabio bi tog smajlica da ne kazem di vlasniku |
sta nebi to trebalo nekim zakonom sprijeciti....
jer tvoj ip je TVOJ ip a ti nisi dao pristanak da ga se pokazuje.... iako ga "samo" ja vidim...... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ali sam mislo pitati da li se može kako spriječiti da se ti moji podaci očitaju, recimo, bi li prčkanje po filterima ili kakve ekstenzije za firefox pomogle?
|
Citiraj:
|
možeš instalirati steganos anomimus,tako se nekako program zove,možeš podesiti da ti svaku sekundu, 30 sec lli više mjenja ip adresu,ali neke stranice mi nije htio učitati recimo ove,pa sam ga zbriso i ja u zone alarmu imam podešeno da sakrije moj ip a tu se vidi,ne brini.
|
IP ti se svakako vidi i nijedan program ga neće promijenit kad mi ga takvog daje ISP.
|
A ovak i onak ako je osoba sposobna provaliti u nečiji komp to najvjerojatnije neče učiniti jer nema interesa a ekipa koja se hvali da nešto vidi to ovak i onak nezna.......
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:21. |