![]() |
NF7-SL i podesavanje BIOS-a
Neki dan sam flashao BIOS pa me zanima da li netko zna za neki site gdje se moze procitati kako najbolje optimizirati BIOS?
|
Mogao si napisati koji si bios flashao :rolleyes:
Ja sam svojevremeno rabio D26-BlackMantaray-L12 bios. Stavi njega ili D26-MantarayXT verziju. Razlika ti jedino u vizualnom izgledu biosa. A kako podesiti postavke biosa, pročitaj ovdje. |
Citiraj:
|
Potraži ove koje sam ti napisao.
Rađeni su na bazi D26 oriđiđi Abitovog biosa, ali puno bolji ako misliš OCat. |
Valjda sam ja jedini moron kojem ne polazi za rukom flashat bios,iako sam to već radio s official abitovim biosom!Imam taj mantaraj XT 1T i nemogu pa da me jebeš.Floppy ko first boot device,napravim boot disk i pokrenem awdflash,unesem ime tog cabinet filea(nf7d_26.bin) i onda traži nešto da spasi bios na disketu.Ako kliknem Y javi kako nema mjesta na toj disketi kad je skoro pri kraju,ako kliknem N dođe to istog rezultata.Kad kaže nešto da programira,ja kliknem Y i on samo stoji i stoji i nikakvu poruku ne izbacuje!Kako da to napravim?
|
A pazi sad ovo... :D
Jesi čuo kad za ABIT FlashMenu? Potraži ga na stranicama od Abita, skini i flashaj biose iz Win do mile volje :beer: |
a jesi cuo da ubacis drugu praznu disketu pa da on sejva taj bios na drugu disketu i onda ubasic drugu disketu sa biosom kojeg zelis flashat?
2 biosa i onaj awdflash ti nece stat na jednu disketu:)provjereno |
Probano zamijenit disketu,i kad vratiš onu s awdflashom neće da ponovno učita .bin file.Tog sam se odmah sjetio.Bilo kako,bios je već flashan i prokušan,tako da nema razloga dalje razglabat o tome.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:04. |