![]() |
Koji mobilni OS koriste članovi PCE foruma
Jednostavna anketa, da se vidi kako "dišu" članovi. :lol2:
Privatno koristim WP8.x platformu (Lumia 1020), uz Symbian S40 "dummy" phone kao vekericu (Nokia 6300). Poslovni mi je stari Android (HTC Desire), ali služi samo za telefoniranje. :) |
Android 4.4.2 majka.
|
Symbian 60 bombproof...
|
PCE forum, jedino mjesto na planeti gdje Windows Phone ima dvostruko vise korisnika nego iOS. :p
|
Windows Phone.
Meni osobno najbolje lezi i ima najmanje mana. @nex - PCE i Italija :D Iako, kad gledam ljude oko sebe puno cesce vidim WP nego iPhoneove. Naravno, 90% je i dalje Android, i to onaj smeca od jeftinih kineza i Galaxyja. |
iOS primarni mobitel, Android kao backup. Obe platforme mi odgovaraju sa svojim prednostima/manama.
WP mi na zalost nije ni malo legao :( |
Mene zanima tko se našao, i sa kojim uređajem u kategoriji "ostali". :)
|
Citiraj:
http://2.718281828459045235360287471...andera-trgpro/ + obzirom da imam dva, u njemu drzim neke podatke i uvijek je jedan u autu, za svaki slucaj. Genijalni su jer trose AAA baterije, izmedju ostalih featurea. |
Trenutačno sam na Androidu, al plan je prelazak na WP u bližoj budućnosti
|
N5, 4.4.4 za sad :) Iako mi je iOS najbolji OS.
|
Android fan, Galaxy S4 - 4.4.2.
|
Android sa windows launcherom kod mene, to spada onda pod cudan mix :D.
|
iOS 8
|
Android 2.3.6,uskoro prelazim na 4.4.2/4.4.4 :D
Potreban mi je android zbog svakodnevnih obveza,ali inace bi vjerojatno koristio WP |
Koristim Android (Lenovo A800), ali najdraži su mi Symbian S60 i Windows Mobile. Od ovih novijih Windows Phone.
|
Citiraj:
tileani partnerki kontakti i TO JE TO. :D Ali čim odem par dana iz firme na godišnji - netko napravi reset na tvorničke. :lol2: |
I8190 + Cyanogen 10.2 (Android 4.3.1)
|
Samsung Ativ S - WP 8.1.1 PfD
Nokia 5630 XM - Symbian S60V3 |
Očekivao sam da Tizen, FF i Jolla neće imati ni jedan glas (bar ne u bližoj budućnosti),
ali me čudi da nitko nema BackBerry (bivši RIM). |
S obzirom na to da je ovo tehnicki orijentiram forum s ljudima koji manje vise znaju kaj valja - mislim da je to sasvim ocekivan rezultat :D
|
yebena anketa, ukupno 112% glasova :D
Čak bih se usudio reći, u skladu je sa Rvackim standardima :) |
Zato sto mozes glasovati za vise OS sustava. Ja sam recimo dao glas iOS-u i Androidu, jer oba i koristim :)
|
Nakon 100 glasova, tablica izgleda ovako:
Android ______________________ 63% Windows Phone _______________ 27% iOS _________________________ 15% Symbian ______________________ 5% Ostali _________________________ 2% BlackBerry, Firefox, Sailfish, Tizen __ 0% http://i.imgur.com/noiWCQ9s.jpg http://i.imgur.com/qP599Ii.jpg Najveće razočaranje - BlackBerry - od bivšeg RIM-a se očekivalo više od 0%. Najveće iznenađenje - Symbian - čak 5% za OS koji se više ne razvija. Stanje u vrhu je očekivano, makar je iOS zastupljen manje od Windows Phonea. Dakle bar u nečemu kopiramo Talijane. :fiju: (ova statistika nije mjerodavna da bi pokazala stvarno stanje u HR, nego je samo informativne naravi) |
Ja sam već 5 godina vjeran Androidu, nekako mi je najviše sjeo :)
|
Ako mama i tata imaju para na bacanje, nek im kupuju, ionako klinci razbiju
display nakon 2-3 mjeseca. Ja si mogu priuštiti, ali mi ne treba, premda i sadašnji mob nije bio jeftin. (4599Kn, Lumia 1020) |
Android FTW. S time da cu probati i wp, ali kad krene android modeli koji mogu parirati nokiji u kameri bez razmisljanja android.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
;). |
Kolege WPaši, keep calm i gledajte kako se ostatak flejma :D
Nego, ontopic - sve tri platforme su u 2014. postale dovoljno dobre za 90% ljudi oko nas... Problem je u specifičnim potrebama i navici pojedinog korisnika pa zbog toga stekne dojam da je neka druga platforma lošija. Realno, za Facebook, Twitter, Youtube, pisanje poruka i slikanje svaka platforma ima kvalitetne aplikacije/mogućnosti. |
Imam android, al curin ip4s mi je bas super mob sve dok ne vidim itunes ikonicu na desktopu. Onda mi muka dodje :-)
Osim kaj ios ima itunese viska osobno mi nist na njemu ne fali. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:46. |