![]() |
Gigabyte i DLT3C
Nabavio sam Gigabyte GA7-VA-KT400,1700+ DLT3C Tbred A,1x256 Samsung(TCC4),2x128TwinMos(AADT),9600Pro(ovo možda ništo ne znači,ali...).E sad,ne mogu staviti proc na 166fsb,probao sam s jumperima,sve...NEĆE.
Probao sam na 155x11@1.5V i radi stabilno.Na 166x11@1.8V neće ni bootat(ni s manjom voltažom naravno). Sad me zanima da li netko zna u čemu je problem.Možda mema?Možda zato što nemam one drivere instalirane od matične? Možda da neke poslavke u biosu promjenim(sve je na auto,osim voltaža)? Hvala!:beer: |
Driveri od matične nemaju veze s tim. Jesi probo flešat novi BIOS?
|
Citiraj:
|
Ey shefe,triba si mene pitat :D
Nemoj dizat fsb putem biosa jer podizes i frekvu pci/agp sabirnice a locka nema pa sve ide u q... Možeš bez problema vrtit makinju na 11x166 minimum. Na ploči imaš onu plavu sklopkicu i položaje 1 i 0 za oba prekidača. Mislin da ti je postavka za sabirnicu 166 1;0 ili 0;1 , pa to probaj i radi 100% Napon jezgre malo podigni iako san ga ja vrtia na 11x166 na deafultnom naponu. ugodan rad :beer: |
Probao sam 0-OFF,1-ON , neće...
Budem još poslije probao,možda je zbog ovog TwinMosa... |
Probaj sa mojim samsungom ako ga još imaš. Mora ti radit 100%
Probaj isključit top performance u biosu |
T-Bred A?
|
Citiraj:
|
Tbred-A
Uzet ću sad 2x512OCZ Plantium EL i neku nforce2 matičnu iz Linsa na karticu pa će biti malo bolje. :beer: |
meni na mojoj gigabytici dut3c uredno radi na 11x200 @najnizoj mogucoj voltazi koju daje ploca...
doduse to je nf2 al ipak nemoze gigabyte bit pa toliko los.... |
Bolje da ne znaš kakve mi probleme zna radit Gigabyte... Dođe mi da ga zamjenim s ASRockom...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47. |