![]() |
Djeljenje ulovljenog interneta u kuci
Neznam jeli ima vec otvorena tema o ovome, ispricavam se ako ima ali nisam uspio naci.
Dakle, lovim internet sa alficom+antenom na balakonu iz kafica ispod zgrade i radi mi na stolnom racunalu odlicno , eh sad u stanu nemam wirelessa da mogu se okacit mobitelom tabletom itd... ali imam neki tp-linkov tl-wa730re wireless range extender , koji kako citam moze se staviti u repeater mode i da napravim bi li mi on mogao odasiljati znaci "ulovljenu mrezu " po stanu , kako to sve postaviti i nastelati? Hvala |
ulovljena ili ukradena? jer koliko znam, kafići imaju free net za svoje goste, ne obližnje stanare...
|
Citiraj:
|
Connectify Hotspot PRO meni obavlja već 2 godine odličan posao.
Skineš, instaliraš, zadaš hotspotu ime i lozinku ... |
i jeli to radi preko neceg kao ovaj moj tp-linkov repeater ili?
|
Citiraj:
Pogledaj u temama o Access pointovima, universal repeaterima, wireless bridge i WDS-u. Konkretna podešenja ćeš saznati iz korisničkog priručnika svog uređaja. Sve piše unutra, ali baš sve. |
sve sam iscitao i cijela je stvar problema sto nemogu doci do config pagea od ovoga mog tplink wireless extendera, trebalo bi biti jednostavno samo upisati njegovu ip adressu u internet explorer i staviti nu repeater mode , ali uopce netrza kad mu upisem ip u adress bar
|
Resetiraj ga na tvorničke postavke i dalje praši prema priručniku.
Ako ne ide, mrežnom interfaceu dodijeli statični IP, gateway i subnet, pa onda probaj. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:17. |