![]() |
(riješeno) Problem s WiFi driverom
Dakle kolegi je trebalo reinstalirati Windowse.
Sve ubacih kako valja. Ali neće da prihvati WiFi driver. Kad pokrenem setup traži da upalim Bluetooth pomoću FN tipke što i jesam. Ali setup nereagira. Pokušao sam skidati drivere s Quallcoma pošto HW ID ukazuje na to i oped ništa. Radi se o ovom uređaju. Može pomoć? http://www.dell.com/support/home/us/...7-3737/drivers |
Izgleda da nisi instalirao kako treba software koji godi kunkcijske tipke pa ti zato ne pali WLAN karticu. To sredi i tu si. ;)
|
Citiraj:
|
Odi vidi u control panel u mobility center vidi moze li se odatle. Cesto zezne hardverska tipka skrivena naprijed ili po strani laptopa. Provjeri da nemas i ti negdje skrivenu.
|
Citiraj:
Pokaže onu ikonu da je WiFi upaljen/isključen. Dakle uopće nereagira iako sam instalirao one dodatke od Della. |
Neka je glupost i bode u oči... Smijat cemo se kad ju nades. :)
|
Citiraj:
Nema je. Pretražili smo ja i kolega.Nigdje na nađem. |
S Aidom ili Everestom doznaj koji je proizvođač kartice jer kod nekih laptopa ima i po 4-5 različitih pa se lako desi da siluješ s krivim driverima. S LAN-a skini Slimdrivers,on često zna što ti treba. Također,prije svega,odšarafi stražnji poklopac i uvjeri se da je uopće tamo i da je dobro ukopčana.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:12. |