![]() |
Ri-Zg koliko km?
Znam glupo pitanje ali trazio sam pa ne mogu naci koliko kilometara ima od Rijeke do Zagreba po autocesti?
|
neka me netko ispravi ako griheshim, neki dan sam isao, mislim da je 148km.
|
Da bit ce tocno jer sam ja negdje pronasao da je 145 dugacko tako da je to vjerojatno to,ja sam mislio da ima puno vise posto je nekada bilo 185km.Nisam mislio da su toliko skratili kilometre autocestom...thanx!
|
185km je udaljenost ri-zgb po staroj cesti. provjereno tocno, redovito sam djirao kombijem tuda. ;)
|
Ako se ne varam 153km po novoj
|
Ono kaj je ironično u svemu tome; u Rijeku iz Zagreba dođeš za 2h, a za isto tolko dođeš iz Zagreba u Varaždin koji je duplo bliže!
|
sa kombijem sam dosao iz zgb do rijeke za 1:30h, sa autom za 1:15 max.
|
A vise ti treba za izaci iz ZGa pa onda opet uci u RI nego sta ti treba za tih 150kn proci,a nije bas tako ali skoro.Opicih 130km/h i to prodes za tih 1.15 min cak sa 150 za uru vremena su tu....
ah nis uzalud sam pitao,trebali nabaviti karte za tekmu HRV/SVE ali tip koji je trebao nabaviti nije...ah... |
fora je kaj nekima ljudima od kuce(zg) do faksa (zg) treba vise nego meni iz kutine do faksa u zg:)45min!
|
Citiraj:
|
meni treba u ri sam od stana do faxa (trsat-potok gradskim prijevozom) soro koliko i od stana do karlovca autom....
|
Citiraj:
|
kaj si išel sa tomosom iz varaždina u zagreb kaj ti je trebalo 2h! jedino kad treba 2h je kad su kolone na ulazu u zagreb, a to je u 80% slučajeva!
|
Pa ljudi tko se jos vozi gradom (osim 99% ljudi) autom,to se rjesava skuterom. Nema guzve,nema placanja parkinga,cekanje u beskonacnim kolonama-samo pamet u glavu i skuter je strava.
|
Bicikl:
Zelina - Zagreb = sat i pol Zelina - Varazdin = dva sata Bus: Zelina - Zagreb (+tramvaj) = sat Zelina - Varazdin = 50min Za auto je 10ak minuta brze nego busom s tim da se u VZ moze autocestom pa se stigne za pola sata. |
Citiraj:
dubrava - siget oko 1,5h ili 2h kada je guzva... kada imam predavanja na faxu u sigetu PUCAO bi u ljude koji su "razmisljali" o prometu u zagrebu |
čemu trošit metke. Ja bi ih nabio na kolac.
|
Citiraj:
od oktretišta u dubravi do okretišta na trešnjevci (remizi za neuke:D ) trebalo mi je 1h 40min... najduža stanica- od trga od frankopanske cca 15min. imam poruku za zet.: finger : najte mi zamjerit...:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:57. |