![]() |
Assassin’s Creed: Rogue
Malo sad zujim i naletim na ovo:
http://www.gamefront.com/assassins-c...emier-trailer/ Citiraj:
Citiraj:
Izgleda da će igra biti cijela iz perspektive Templara. Svakak, zvuči zanimljivo, i ostaje nada da izlazi za PC master race :D |
Citiraj:
PS3 majka. Neću ni Unity igrati dok ne kupim PS4, dakle za nekih godinu-dvije. |
Ne znan o cemu pricas, meni su AC3 i 4 radili sasvim normalno na max postavkama. :stoopid:
Druga je stvar ako ocekujes igrati nove igre na deset godina starom hw-u, eg. PS3 i sl. |
|
|
Koja mužnja para od ovog napaćenog naroda, ne kužim ko to uopće kupuje.
|
Citiraj:
2 put ne odem van i kupim si igru sa lovom koju sam mogao vani spiskat. Svakak je zdravije za jetru i pluća Ako ti se ne sviđa, nemoj kupiti i gotovo |
Nema problema nego je žalosno na kakva njesra vi bacate novce i još ih podržavate da rade uskoro počnu radit i 5 istih igara bez imalo priče.
|
Meni je eto to sranje baš super, od priče do samog gameplaya su mi sve igre do sad bile više manje odlične (diskutabilna je jedinica koja je nakon nekog vremena postala stvarno repetitivna do bola, ali ostale igre su skroz različite od početka do kraja) tak da ne vidim kakva je to frka.
Uostalom, svaka igra je do sad skoro imala priču za sebe, a ako i nije bila skroz različita bila je blisko povezana tak da priča o 5 istih igri bez imalo priče pada u vodu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |