![]() |
Koji Dvd-rom uzeti?
Evo pošto se ovaj rom iz siga pokazao kao teško sranje,odnosno ne čita preko 6-7x a počinje sa 2.5x dok prža iz siga počinje sa 4.5x i završava na 13-14x vratio sam ga u Ve-mil i rekao u čemu je problem i da bi drugi uređaj rekli su da če ga pogledati i da ču moči uzeti nešto drugo(da ne ureknem) sada se dvoumim između ovog LG-a i Teac-a.Svi savjeti dobrodošli:)
za ovog Teaca nigdje nisam našao review pa ako netko zna nek nabaci link. Za LG-a kažu da je dobar 8/10 A ovdje su problemi s modelom koji sam ja imao(8163B) |
ja sam ti reko prije TEAC.
fish daj i ti reci neš za taj TEAC, ipak ga imaš!!!:D |
Citiraj:
A jel on ima baš taj model iz ankete? |
nisam ziher al mislim da da, čak je i boja ista...:D
|
Meni se Teac isto čini nekako bolji.
|
Imao sam LG-a koji je bio ok sta se tice citanja,al je bio uzasno bucan,odnosno pustao je zvuk turbo punjaca prilikom citanja:) Sad imam Toshibu koja je OK
|
Isto sam imao DVD citac i CD przilicu od LG prije i bili su (CD-RW jos je) ok, bez zamjerki... zato sam i kupio LG DVD-RAM:D
|
Ja bih ti preporučio LG-a, znam da Teacovi DVDRW-ovi nisu baš nešto, za DVD-ROM-ove ne znam.
|
Citiraj:
|
E sad sam pročitao da taj Teac ne čita DVD+R tako da ništa od njega.
|
a zašto neuzmeš u obzir i Toshibu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
u nero info toolu piše da ne čita, stavim DVD+R i gle čita.:D |
Imam ja Toshibin DVD-ROM, ne bih ti ga preporučio. Rijetko koji DVD očita, a onaj koji očita jako spor bude. Sa CD-ovima nema problema. Razmišljam samo kako ga najbolje sjebat kako bih ga mogo reklamirat.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vraga čita CD-ove, sad sam mjerio čitanje CD-RW-a. Toshiba na kraju čita 30x, a ovaj LG 41x. |
Citiraj:
Tu piše da ne čita. http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...=7163&PageId=7 |
@veki
pošalji fishu pm pa ga pitaj ja mislim da je to taj 516 model i ziher sam jer sam dobio mjuzu na DVD+R i mislio sam da neće čitat, al je čitao. |
Ok,sad ču.
|
buljo ja imam dvd rom a ne rw ja imam rw od neka 3540...blek edišn:D
nego teack svakako kao sto sam ti rekao na pm |
Citiraj:
onaj moj TEAC-ov, jel to 516? i čita +format jelda? |
mc-fish Očisti mailbox:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:17. |