![]() |
venice e3 gdje?
evo ako netko zna gdje ima zakupiti venicea e3 revizija neka mi molim vas kaze jer ja sam skoro svugdje gledao i nigdje nema samo e6 i to 31 tjedan
|
infocor...moras doduse cekat i nije siher...al sam ja kupio prije 2 tj i bio je tam:D
|
OT:
jed2i, mailbox ti je pun, ne mogu ti poslati pm...!!!??? uglavnom, ako si jos zainteresiran za twinmos, javi se sto prije jer imam kupca za drugi stick bh5 tako da mogu razdvojiti gigu bh5... |
Dali je to ta revizija ako piše DH-E3?
|
mislim da je
masni kad bi kupio uzeo bi za 5 dana tek a ti ti je pretpostavljam kasno? |
Zašto onda moj neće ići bolje (2.7 na 113% nikako da je stabilan :( ) valjda je neki primjerak kojeg su proizveli pred kraj smjene pa ono... btw bi mogao stavit 1,7v? Freezy64 igra ulogu, pa limit je 60c zar ne? inače mi ide na 46c load max
|
Pa svaki proc se drugacije ponasa , eventualno slicna serija ide slicno . a ovo na koliko tvoj ide uopce nije lose. kad ne bi isao preko 2.3 onda bi bilo lose
|
Citiraj:
|
ja sam skoro pa prestao gledat kako mi proc radi u odredenim programima i jel izbacuje greske jer nekad ne izbaci gresku u primeu a u igri se zblesira odma
onda pokrenem prime na drugim postavkama pa izbaci gresku a ta ista igra radi stabilno :confused: isto ko 3d mark za artefakte u 3d marku sve iskrivljeno a u igri nis onda spustim poigram se malo timinzima 3d mark nis a igru nemrem igrat jer nis ne vidim 3d mark mi sluzi tek tolko da vidim brojke :) |
Citiraj:
|
Devider je na 166... a baš bi ova mema išla bez dodatnog hlađenja na FSB 270 :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:53. |