![]() |
Romeo i Julija L. O . L.
Zbog seksa s devom tri mjeseca zatvora
Objavljeno prije 9 sati MUŠKARAC iz Bangladeša osuđen je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gdje je radio kao vozač, na tri mjeseca zatvora, nakon što je proglašen krivim zbog seksa s devom, piše u nedjelju lokalni list Gulf News.. List dodaje da će deva morati biti ubijena, u skladu s islamskim zakonom. Dužnosnik suda kazao je da je vozač zamijećen kako često odlazi u štalu svog poslodavca koji je postao sumnjičav i nije mu više davao da se bavi životinjama. Ipak, jedan dan poslodavac je slijedio vozača u štalu i zatekao ga u odnosu s devom. Izgubio je strpljenje i počeo ga tući, a potom ga odveo na policiju. Vozač je priznao djelo, dodajući da je odnose imao samo s jednom devom u koju se zaljubio. |
E ima nas svakakvih . a pogotovo u tim krajevima gdje se to dogodilo , tamo kao da se svi zene sa rodjacima pa nije cudno da im sa glavom nekaj ne stima
|
da su u americi mogli bi se i vjenčat...:D
|
da su u amsterdamu mogo bi se isto vjencati samo sa muskom devom :D
|
a da je u hrvatskoj pitali bi ga jer platio carinu i pdv kad je uvozio devu
|
jebote, baš svakakvih frikova ima. ajd ti "imaj odnos:rolleyes:" sa devom??!
Sta ce sada sa njim biti kada su devu ubili? Hoce li popiti otrov:beer: |
nači će novu kad izađe iz zatvora...
ipak je čovjek.:clap: |
zamisli na sta bi im "djeca" licila:confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I vjerojatno bi još manje govorio. Zamisli takvo stvorenje nabaviti i prodati ga pustinjcima...tu para leži: roller : Manji potrošač a bolje ide:D |
LOL, koji komentari ovaj zadnji me ubio!:clap: :D :D
|
...jadna deva....
sad je jos moraju i ubiti zbog ovog "panja" :D :D :D |
Kriva je i deva jer se nije opirala
|
Citiraj:
|
Eh , ko i sve - Prokleta namigusa
|
A safe sex? Su rabili kondom?
|
ma ta deva je bila neka opasna sponzoruša....tak joj i treba:D
|
vi ste loooooooodi!!!!: lol2 : : roller :
možda je ta deva bila djevica niko ju nije htio... a lik je bio jaaako priznat kod ženskog roda,,, ispravak ljudskog ženskog roda...:clap: |
prokleta kurva:mad:
šta li će joj tata reći na to?:D a jebiga...žao mi je čovjeka...ipak ju je volio... :( trebalo bi snimiti neki romantični film na tu temu... hit u pustinji garant!:D :D |
E vi ste ludi. Koji sve komentari. A tom tipu isto nisu sve na broju. Bilo bi mu bolje da ga je prepustil kroz ruke i deva ne bi nastradala. Nebrem vjerovati kaj sve se događa.
|
To ti je ono...:D
Mujo: - "Doktore, pomozite! Zaljubio sam se.... U konja...." Doktor: - "U konja ili u kobilu?" Mujo: - "Pa u kobilu, naravno! Zar mislite da sam nastran?!?" :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
Citiraj:
|
no comment : lol2 :
|
Stvarno je vic prejeben!:D :clap:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:32. |