![]() |
The Crew
Open world auto simulacija/arkada.
Mapa - 'Murica :D Navodno je potrebno 120 minuta da dođete od istočne obale do zapadne i obrnuto. ~20 sati gameplaya, singleplayer i multiplayer su ujedinjeni. Službeni link Izlazi 11. studenog na komp, Xbox One i plejku 4. Gameplay: Prilično me podsjeća na NFS Underground 2 na steroidima :D |
Nije to igra za mene već vidim.. Ja i dalje naivno čekam tipičnu "mušku" nabrijavanje i vozi, igru, tipa nfs u i u2, ali očito ništa s toga :)
|
ja sam dobio poziv za beta testiranje Cisti NFS arkadni serijal. Nista specijalno ni posebno. Auto se bezvezno ponasa prekrut i mos uletit sa 1000km/h da ti se nista ne dogodi. Jedina stvar super su ostecenja na autu. Eto toliko od mene po pitanju te igre. Mozda bude zanimljiva jer imate i offroad vozila kao druge klase.
|
Meni igra izgleda super , ja i frend napravili pre-order na g2playu na popustu za 28€ komad.
|
http://www.twitch.tv/ghostrider85
frend streama malo The Crew betu, odlicnba je kvaliteta streama :D |
Release date pomaknut na 2.12 , jer zele jos jednu betu odrzati da dobiju sto bolji feedback...u jednu ruku lose al u drugu bolje neg da svaki dan nesto fixaju itd
|
Imali itko da je preorderao igru ?
|
Ne vidim nis posebno u toj igri a i ove odgode ne mirisu na dobro..
|
Bolje odgoda nego scenarij ala AC:U ili FC4.
|
The Crew
Istina , mene ne brinu odgode. Jer sam puno pratio igru i forum, oni su svaki zahtjev communitya usvojili i ubacili u igru. Igra je ispeglana i ova zadnja beta je iskljucivo radi testiranja stabilnosti servera.
Ja sam pre-orderao Gold Edition, nakon sto sam dobro istrazio sve...frendu prepustio obicnu verziju koju sam prije toga preorderao. Da ne skrecem s teme , 4 frenda i ja nestrpljivo cekamo release. Pa ako je jos netko zainteresiran za igranje itd nek se javi u inbox ili ovdje :) |
piše da je izašla igra i da ju već igrate.
i kakva je? zanima me da skinem ili ne. 15gb? jer me muscle cars zanimaju opasno! |
Meni je igra jako dobra , sve sto sam trazio u jednoj igri to sam i dobio. Nije mi zao novca koji sam dao za nju :)
|
I? Igra ko? Mene zanima dal je mapa fakat jako velka? I jel su ceste monotone ili izgleda dlicno RL cestama?
|
Igram ja , mapa je fakat velika. I fast travel je zakon :D ceste nisu niti malo monotone...
|
Imam 3 keya za closed betu za The Crew Wild Run pa ako netko želi igrati neka se javi na pm.
|
Citiraj:
Imam još 3 keya za The Crew Wild Run closed betu! Skida se preko Uplaya i ima 18,3GB ! Ako netko misli i hoce igrati nek javi. Beta traje od 15-19.10. |
Jel treba base game za tu betu igrat. Ak netreba more meni kljuc.
|
Uplay ne radi??
|
Meni radi, upravo probao igru. Za sad mi se skroz sviđa!
Odlican. |
ne razumijem jučer se prijavio 2x spuco 2 mejla jer nisam povratni mail dobio da sam se registrirao,probam se ulogirat kaže krivi pasword,kažem pošalji mail da sam zaboravio pasword nema maila????da se idem ponovo prijavit kaže username upotrebljen.
|
Ovo su tri ključa za The crew Wild run betu.
Z2NZ18QZCHTM X14GQRI1A69V V27I1HDYL2XI Idite na stranicu http://thecrew-game.ubi.com/portal/e...a_2-1-1-8-1015 i pod Redeem your guaranteed access code upišite neki od navedenih kodova. Trebali bi na mail dobiti upute kako skinuti igru. Ne morate imati prijašnji nastavak da biste igrali ovu betu. |
Citiraj:
|
Ja sam podjelio sva 3 kljuca.
|
Imam ja još 2 ak netko treba ;)
|
idem se registrirat ponovo i javlja IpThrottled????
napokon se prijavio sad javlja da cd key koji mi je poslao ati freak not valid im ko još cd key?? |
Citiraj:
|
sad sam nešto drljao pa mi javlja??išo sma na redeem code.
Your account has already been granted a guaranteed access to the PC Closed Beta. |
Citiraj:
|
je je skidam,napokon.
sad probo,ok izgleda,malo sam drugačiej zamišljo mislio d aćemo dobit novac i kupit auto ovako mogu sve aute vozit. kad pokušam igrat crew forced event javlja error:#3_0_93. rješeno upalit trebalo upnp u ruteru i nema neki veliki izbor staza u pvp,ima li ijedna trka bez kiše. |
Igra je besplatna za preuzeti od 14.og ovog mjeseca..tako da koga zanima nek uzme...
EDIT : evo i dokaza link |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:31. |