![]() |
(riješeno) Blu-Ray error - molim pomoć
Bok,
imam HP Elite One 800 računalo (sve original) mislim na software i sad kada želim pokrenuti original Blu-ray film javlja mi HDCP error u Powerdvd programu... sad ne kužim u čemu je trik, što treba napraviti ? hvala :chears: |
za početak, kako ti je monitor spojen na računalo, mora biti spojen preko HDMI, DVI ili Display porta, preko VGA neće ići
|
Kako je spojen monitor ?
Jesi probao neki drugi player ? Vidi > http://forum.videohelp.com/threads/3...ble-HDCP-error http://jdrch.wordpress.com/2013/11/2...n-windows-8-1/ |
hvala na odgovorima
to je sve u jednoj kutiji - monitor i kučište sve u jednom zaboravio sam reći da je na to računalo spojen vanjski blu ray čitač. sad jedino moram vidjeti s kojim kablom je spojen. e sada on treba biti spojen preko HDMI, DVI ili Display porta ? a ako je već spojen ? što još tada mogu napraviti ? hvala:goood: |
kablove zaboravi, tu ne možeš ništa napraviti, display je interno spojen sa pločom, kao na laptopu, probaj ovo što je Nikky gore napisao, ili drugi player npr. Totalmedia Theatre, s njim imam dobra iskustva iz vremena dok sam imao blu-ray u računalu
|
a nema veze sa kojim kablom je spojeno računalo i vanjski blu ray čitač ?
|
Citiraj:
prijedlozi ? hvala |
dali je bitno sa kakvim je kablom spojen vanjski blu ray čitač ?
hvala |
Pa trebao bi biti USB3.0 na USB3.0 slot na PC-u. Ne vjerujem da će
USB2.0 biti dovoljno brz za 1080p, a 1080p 3D da ne spominjem je nemoguća misija. |
jer koliko sam pročitao da HP Elite One 800 podržava HDCP... sad neznam dali nešto posebno treba instalirati da to radi ili ne ?
|
update:
ipak je AnyDVD HD rješio problem, samo iz nekog razloga je bilo potrebno ponovo unistall napraviti pa ponovo install i sada radi :) nego dali postoji nekakva free alternativa za AnyDVD HD ? hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51. |