![]() |
amd venice E3
ovak jel zna ko di ima za uzet venica 3200 revizija e3?
svugdje sam zvao, pisao nitko nezna u ducanima ni kaj je to(il su ljeni pogledat) :rambo: kupujem novu konfu pa me zanima uz to bi uzeo i EPoX 9NPA+ Ultra maticnu cuo sam da je jako dobra |
u linksu ima jos e3 revizije...al mislim da ce im svaki cas doc posiljka...moj je e3:D
|
Ja sam u Vemilu kupio prije tjedan dana. A zasto je E3 dobra?
|
e3 se kao bolje clocka
kerber jel tvoja e3? bas sam u ve milu gledao kupit proc i maticnu i grafu |
Je
|
Citiraj:
|
koja tocno mora biti oznaka ako je E3 ili E6?
|
mislis steping ili kaj?skini si cpuz i pogledaj kaj pise zadnja oznaka:) pisat ce ti dh-e3 ili e6...e pa bi nekog ko ima e6 zamoli da mi ga posudi na par dana obecajem da ga necu ubit itd:) sam da vidim kak su sredili kontroler?
|
al cuo sam da se neki sa odredenim oznakama clockaju bolje
LBBLE treba pisat na procu jelda? |
Da i navodno bi trebali biti prije 20 tjedna proizvodnje npr. 0520 tj. moj je LBBLE 0519
|
treba biti 0515-0517--samo kaj je nemoguće to nabaviti. Svi su prodani.
Najbolje je da obiđeš dućane i zatražiš da pogledaš. Nei će ti znati reći. stepping: ADA3200AA4BP= E3 dok je ADA3200AA4BW - E6 Prvo pogledaš dal je Venice a to vidiš po BP ili BW. Najbolji su bili LBBLE 0515,0516 i 0518 a dal je APAW BPAW DPDW CPEW i nije toliko bitno. |
decki puno hvala
krecem u potragu onda valjda cu naci :burn: |
Citiraj:
Ja imam 3000+ LBBLE 0519GPMW i ide mi na 2,88GHz na 1,6v Kaj tvoj 3200+ neće na nižim naponima delat? |
@jed2i
Kad (ako) najdeš proc, daj javi u kojem dućanu si ga našel. Zahvaljujem. |
T1 T2
jeli mi neko moze malo pojasnit sljedecu stvar :confused:
evo citam revju corsaairove memorij 2 x 1 GB link je na pocetnim stranicama PC eksperta i vidim da radi na T1 a koliko znam AMD 64 ima problema sa meorijom preko 1 GB tj. spusta na T2 ako imas npr 4 x 512 MB ili je to rjeseno sa novijim jezgarma procesora tj kontroler koji se nalazi u procu |
Nema amd problema nego nvidia.
I nije problem u više od gige rama nego u 4 pločice |
znaci da bi T1 radio sa 2 gige rama treba imat 2 x 1GB rama, da li ram plocice moraju biti jednostrane ili dvostrane (mislim na memoriske cipove na doticnim)
koji proc i koju plocu ??? |
Problem je kao što je mrkonja rekao u broju pločica tj u broju bankova koje proc mora kontrolirati
Što se tiče jednostrani ili dvostrani moduli od 1GB su samo dvostrani koliko znam! |
4x512MB dvostranih modula je moguće voziti na 1T samo na DFI LANParty UT RDX200:)
|
Uf kako si sve više i više brijem upiknut tu RDX200.
Onda ću bit unikatan ATi čipset i nVidia kartica:D:D |
Citiraj:
|
istina 6600 mi je trenutno grafa. a ne vjerujem da ću imat baš love i za ploču i za DVD RAM i za poštenu grafu
|
Hočeš x550 i nadoplatu:p
|
da sam htio puža otišo bi u pet shop po jednoga. ;)
|
jel je ta ploca dosla do nas mozda???
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@mrkonja ova 6600 id eko gluha svinja. Čip je na 500 a stock je 314, VF700 CU hladan ko led na 7V |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:49. |