![]() |
Antec napajanje: SmartPower II 500W
Kako tagana od 430w nema nigdje, gledam sta uzeti kao alternativu.
Nadjoh u m-san-u za oko 740 kn: ANTEC SmartPower II 500W modularni,SATA,24pin,PCIe Radi se o napajanju: http://tinyurl.com/adkv4 Sta mislite o njemu? Meni izgleda ok kupovina, ali da ipak priupitam. ;) Hvala! -- Mario. |
Ja koristim Antec TP 550W jedinicu, sve radi super stabilno ( voltaže ) i bez problema :D
Topla preporuka... |
MBO: DFI NF 4 - D @ radi se na tome
CPU: Venice 3000+ @ 2600 RAM: Corsair Platinum CH-5 chips @ DDR 460 CAS 2-2-3-8 VGA: Gainward 7800 GTX Golden Sample @ 470/1300 Mouse: Logitech G5 Taureen -> Shaman -> Agamaggan ( PVP ) -> guild SuZa u oKu si si konacno nabavil sve komponente:p sto se tice napajanja hiperi su cist ok napajanja(da da znam da ih jako preporucujem al sto je je dobri su) a ak ti ne smeta tisina...forton:D :beer: |
Citiraj:
Ali napajanje.. Grrr! Mailom mi se jave iz king-ict (ili kako se vec sad zovu) da imaju antec napajanje, dodjem ja tamo, platim, odem u skladiste.. Nema. Nesto im je trulo u evidenciji. Tako da sad imam sve al se mogu slikat bez napajanja. :( Mario. |
hahaha mislio sam na pasko patka al i na tebe;) a cuj ni links nije najbistriji...paske mi je svjedok;)ozenili me za 30 kuna zbog nedostataka djelova:D dobro to mi puno bas ne znaci al ajde;)
sto se tice svega ovoga...odi ti lijepo do tresnjevackog(dobojse ulice) i tam u links ili infocor i zemi si nesta od 400 do 550w(naravno kvalitetno) dakle tagan,enermax,forton,hiper,chiftek,enhanced,naravno i najveca mrcina ocz...antek...(ono kaj imaju)i kolko para imas...ako bus jos tocniji reci kolki ti je budet pa ti velim koje napajanje:beer: :D |
Citiraj:
Dakle ideja je ne ici nesto preko 600 kuna. Dobro, danas sam se izuo za 700 kn za antec pa su mi vracali lovu u m-san-u. Tagan mi je bio prvi izbor (430w), antec mi se isto svidio (500w)... Napajanje mora imati 24-pinski konektor za maticnu. E sad... gledam nase cjenike i sve mi se manje svidja to sto tamo vidim. :( -- Mario. |
hiper 525 550 kuna...infocor kod tresnjevke...imam ga a ja bome imam strojeve doma;)
to ti je bivsi coolermaster...tak da je pouzdan:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Power Supply FORTRON 550W, EPS, HQ, PFC, 2 x 12V Kako ti se to cini? -- Mario. |
paske lud si:D ps mislim da se mrkonja nece tako skoro blizu tebe sjest:p :D
sto se tice fortona...forton je dosta poznata marka postao sa svojom 350w 60 serijom...jakooo tiho a jako napajanje..ali ovi novi blu stormovi nisu nes...isprobano(mislim nisu takvo sranje)nego jednostavno nisu kao prije... to bi bilo ok napajanje...mislim da je prevec love za to napajanje al to je moje misljenje |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ostalo mi se cini normalno. Zasto ne? Ja bih radije tagan ili antec, ali nema nigdje u zg za normalne pare. :( M. |
Za kakvu konfu trebaš napajanje?
|
Citiraj:
M. |
Dake, konfa je otprilike u rangu moje po potrošnji. Da li misliš OC-ati?
|
Citiraj:
M. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:51. |