![]() |
Koje reklame odabrati za blog?
Pozdrav ekipa
Dakle imam sportski blog sa nekoliko autora i oko 1000 posjeta dnevno, i na njega sam stavio Adsense i bet365affliate, ali sam vrlo nezadovoljan sa rezultatima, pogotovo sa adsenseom od kojeg dobivam 0.01-0.05 dolara po kliku, sto je stvarno kriminalno lose pa sam malo gledao druge firme i zanima me vase misljenje i vasa iskustva s ostalima, poput xclaim itd. itd. Ko daje najbolje rate, za koje nemoram imat obrt i firmu, dakle koje su najbolje za ovako jedan domaci blog? |
Neka moja iskustva su da se zapravo najviše isplati neposredno dogovoriti s oglašivačem. Na taj način se može dobiti najveća zarada. Napraviš prazan benner s tekstom "vaš oglas ovdje". Pričekaš da ti se netko javi i to dobro naplatiš, naravno treba biti realan.
|
Citiraj:
|
s tim da mnogi blokiraju te reklame
bilo preko hosts-a ili ad-munchera ili neceg treceg |
Evo SS analyticsa za adsense
http://www.zaslike.com/files/g6mydrc...we57_thumb.jpg a znam da blokiraju i sve to, al 0.01 usd po kliku? dobro tu i tamo se zaletio ok dan koji, al uglavnom je od 0.01-0.05 sta je bolesno premalo po kliku ... jer znam koliko adwords kosta... ok kad je dan 0.00 znaci da niko nije kliknio, to mi je ok al ovo 0.01... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:52. |