![]() |
TP Link TF 3239DL
Pozz
stara matična ploča odapela, zamjenio sa polovnom socket 478 Abit AI7 sve uredno radi osim mrežne kartice TP Link TF 3239DL koja je na staroj matičnoj radila. Ne uspjevam nikako instalirat drivere za navedenu matičnu premda bi ih W7 sam trebao odmah instalirat po pokretanju. Također u device menageru mi ne postoji network adapter. Klikam po biosu da li je možda tamo što zatvoreno ali ne pronalazim ništa što ima riječ network ;) Kako riješiti problem? |
Neki poseban razlog za dodatnu mrežnu obzirom da Abit AI7 ima integriranu (Realtek) ?
Ova TP Link TF 3239DL je isto Realtek, vjerojatno se u oba slučaja radi o starim / dobrim 81x9 verzijama. Uzmi manual od mobo > http://abit.ws/page/en/motherboard/m...RODINFO=Manual i vidi kako su podijeljeni resursi po AGP / PCI slotovima, u prevodu, vjerojatno ćeš trebati seliti ovu TF 3239DL mrežnu po PCI slotovima dok ne nađeš kombinaciju koja radi. Prvo osposobi onboard mrežnu. Drajvere za obje bez problema nađeš na supportu Realteka, čak mislim da je isti za obje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |