![]() |
Tablet za filmove
Ovako. Prvenstveno me zanima preporuka tableta za gledanje filmova.
Ako nije problem da mi se da preporuka za pojedini model. Stvarno sam si dao truda surfajuči netom i tražeči ikakve informacije o video reprodukciji pojedinih modela ali tu informaciju skrivaju kao zmija noge. |
Ajmo mozgove na pregled
|
ja osobno koristim huawei mediapad 7 Lite, ako on prikazuje 720p filmove, onda svaki može prikazati filmove.
Odaberi si veličinu koja ti paše i kupi si uređaj. Stvarno nije neka informacija koja se skriva po Internetu "kao zmija noge". A također valja i napisati do koje cijene tražiš uređaj. |
Ako je samo za filmove, uzmi neki sa dijagonalom koja ti pase i to je to. Nije neka struka odabrat bilo koji
|
naravno gledaj da je ips ekran ;)
|
Pa, ovako. Večina kaže da bi trebalo uzeti barem 9" za gledanje, sa omjerom 16:9. Po mogučnosti IPS ekran. Do 1000kuna su se stisli neki od njih a do 1800kuna ima ih mnogo.
Zanima me mišljenje za ovaj tablet, Approx cheescake 10.1" xl, apptb104b |
Xperia tablet Z je meni bio vrh za gledat filmove, ali i cijena mu je vrh
A susjeda je uzela Yarvik tablet Xenta IPS 10, 10" kazw da joj je odlican |
I pipo je opcija http://www.chipoteka.hr/artikl/10939...ualcore-16-ghz
mada, za gledanje filmova, stavio bi visok naglasak na inch-ažu, pa ne bih zamario pol incha veću dijagonalu na ovom što je kolega iznad spomenuo |
Citiraj:
|
da li postoji tablet a da je u 16:9 formatu? od 9-10" ?
ja ga ne nalazim a da nije neki teski shit kineski |
Xiaomi MiPad, Pipo M5, Nexus 9,... U principu, dobar dio 9,7" tableta su ti u 4:3 veličini.
https://geizhals.de/?cat=nbtabl&xf=2170_4%3A3 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
ali kad bi bio 10" u pravom 16"9 ili 16:10 formatu ( ko ovaj gpad) to bi bio posao... ali ovaj gpad stvarno radi super, reza 1920x1200 je stvarno preporod nakon 1024x768 na HP-u... iako za filmove je nebitno... bitnija mi je matrica ekrana |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:58. |