![]() |
Nigerija prevaranti ?
Ovako nasao me neki navodno Nigerijac na njuskalu i kupio nesto od mene ,ja sam mu rekao da mi uplati novac na moj racun i da cu mu poslat tu stvar.No on je navodno uplatio u ovu banku koja trazi potvrdu da sam poslao na odreenu adresu u Nigeriju i da će mi prebacit novac :D no ja na to nisam pristao,sad mi prijeti s interpolom :D
Evo to je navodna banka gdje stoje novci :D http://www.crediteuropebank.com/the-bank.html Evo poruka koju sam dobio od te navodno banke ! Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Apsolutno mu ja necu poslati nista dok god nesjednu novici na moj racun a on prijeti policijom ,interpolom i svacim :D Da li jos netko imao slican slućaj.....
|
pf...ajd da prijeti linićem, onda bi trebalo shvatiti ozbiljno :D
|
Eto ti Caritas, sve nešto jadni, ovo-ono, na kraju naučili raditi na kompjutere (vjerovatno su i njih dobili u "edukacijske" svrhe) pa sad ucjenjuju cijeli svijet.
Citiraj:
|
pazi se interpola da te ne uhapse za tih 100€ il kolko vec :D
|
Pošalji mu poruku da si kontaktirao Interpol u vezi s ovim slučajem, te da imaju sve IP adrese s kojih si dobivao mailove od njega. Nek se trese malo :)
|
Sigurno se trese od Interpola u Nigeriji :D
|
|
and we want you to no that that
:D Posalji mu ciglu i skeniraj potvrdu pa ako stvarno pare sidnu onda mu posaljes pravu stvar :D pih on se ide s balkancima natezat :D |
Citiraj:
|
jel ozbiljno potreban ovaj thread u godini broja 2014? :D
|
Ma gle, svi ti wannabe cyber kriminalci nisu niš drugo nego ekipica od 15 do 30 godina max.
Idu metodom APP. Ako nasjedneš super, ako ne, idemo dalje. Kad im se već može malo zapapriti, zašto ne. Ljudi ih ignoriraju već, ali zašto mu ne vratiti malo lopticu :D već su teme bile i sve je to već prožvakano... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni je presmijesno ovo "pismo" iz banke koje ima veze s engleskom gramatikom koliko i taj nigerijac s interpolom.
U svakom slucaju, spam gumb u inboxu postoji s razlogom. |
Citiraj:
|
A jesi uvećao cifru za shipping u Nigeriju ccc.......?
|
Citiraj:
|
A vidit ćeš lovu,isto kao šta će Dinamo prezimit u europi...:kafa:
|
De stvarno lokajte ovo, od toliko potencijalnih kupaca iz HR on se našao prepirat s nekim "nigerijcem"... o bože...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:46. |