![]() |
Koliko ce ovo izdrzat jos?
Znam da je pitanje malo cudno, ali me zanima par pitanja
Napajanje koje trenutno imam http://www.chieftec.eu/en/psus/a-80-...g-550-80p.html 2012 g. placeno oko 500-600 kn, tih, sve za sad dobro Znaci uskoro cu dobit i7 3770(mozda K) od frenda, znaci taj procesor se nece overclockat, najvjerovatnije cu iskljucit turbo i hyperthreading, sluzit ce za igranje samo... Pitanje: posto je i7 malo jaci, hoce ovo napajanje podnjest taj i7? Zasada imam celerona g530, GTX560 i 4GB rama i ide sve dobro Jel to napajanje sigurno ima 550W jer ima clanaka da stave 250W i napisu 550W? Chieftec je, jel moze to dugo drzat, zato jer ako pregori vjerovatno ce i procesor sa sobom povuc? Hvala :) |
chief nije ms ili codegen ili balkan (da, imali na poslu psu - balkan ;)).
uglavnom, lijepo na linku koji si stavio pise - +12V 1 & +12V 2 combined: 495W. uglavnom, tjerat ce chieftec ovu tvoju konfu bez frke ;). |
Citiraj:
Ugl hvala i :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ubit ces procesor s tim kulerom. Mislim da moras kupit neki cooler prikladan za 3770.
|
PSU je oke, ali za boga miloga...imas za procesor a nemas za cooler, da te poznam, rekao bih ti da se streliš :D
pa imaš solidnih coolera za 200kn u linksu koji bi mogli i tiho drzati taj proc ;) |
Jel moze neki do 100 kn hladit dobro? Nemora bit tiho hah
|
Iman ti stock cooler za 4771, korišten par dana. Javi se na PM ako te zanima
|
Citiraj:
Pa jel moze taj hladit dovoljno 3770? Overclocka nece ni bit, a ni nece radit 24/7... |
gle, razlike svakako ima...
celeron cooleri su cijeli aluminijski i u pravilu par cm niži, a i5 cooler ima bakrenu bazu i koji cm je viši |
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:30. |