![]() |
NVIDIA GeForce BETA Driver 337.50
http://i.imgur.com/LouuyAt.jpg
detaljna analiza drivera http://www.geforce.co.uk/whats-new/a...ormance-driver |
|
Hahha, baš čitam po stranim forumima, ovaj advertising od Nvidie je postao smiješan, svi to ismijavaju. :)
Kao, taj drajver je trebao bit uz rang Mantle-u (koji se isto nije baš proslavio) :D |
Up to 64%? SA Titanom u jednoj igri? haha Ko u to vjeruje još
Nego, meni je bitnije kako mi pojedini driveri rade. Ovi nisu lošiji od prošlih pa ću ih zadržati. |
Dosta je debilno doduše kada driver koji treba smanjiti utjecaj procesora na performanse u igrama testira ekipa sa najnovijim i7-icama naribanim na 4,5GHz i to sa jednom grafičkom na rezi na kojoj je ionako grafa bottlneck i onda se čude kako nemaju goleme razlike u performansama...ono, baš čudno j**te...
Evo i Anandtech I7 3960, znači extremac sa 6 jezgri, 12 threadova, 15MB cache...ono pa koji k**** |
kaj ne bi api (dx, mantle) trebali brinuti o manjem utjecaju procesora a ne sam driver? da je driver u pitanju, davno bi oni to riješili i na sva zvona o tom pričali..
|
Citiraj:
|
|
+40% u StarSwarmu je dokaz da su napravili dobar posao kaj se CPU overheada i da DX11 ima puno prostora za poboljsanje.
Popravi youtube da vidimo kaj to je.. |
Done, uglavnom, solidni skok u SLI performansama.
|
Napredak je vise nego ocit, dok god se testira u cpu-bound situacijama koje su uostalom i razlog izbacivanja ovog BETA drivera.
http://www.guru3d.com/articles_pages...review,29.html Pogledajte Hitmana, konstantna boljka nvidia kartica, pa crysis, bf4, bioshock, sve od reda fini pomaci. Iskreno, smiju se samo trolovi i hateri, ali na tom frontu nista novo... |
Je li ovo ima utjecaja samo na grafe novijeg datuma ili sve koje podržavaju ovu verziju drivera?
Inače dobra stvar i fini odgovor na Mantle. |
Sve to stoji, ali ovaj "Up to (i onda neki iracionalan broj)" način oglašavanja je postao smiješna prevara :)
|
Citiraj:
Imaju jako detaljan i slikovit opis sa tablicama na sajtu i kog zanima bu pogledal. Zna se vec duze vrijeme da je to up to i u odnosu na WQHL i ja ne vidim nikakav problem. Sigurno nece presutit tih 71% kad vec postoje i iskoristit ih najbolje kaj mogu. To bi bilo naivno i neozbiljno ocekivat od jedne takve firme. Isto radi i AMD i to bi se vec trebalo znat do sad kak to funkcionira.. Meni je puno zanimljivije Nvidijino svojatanje DX12 i iskoristavanje slabosti Mantlea, low level APIja na dost bezobrazan nacin. Bit ce zanimljivo vidit kak ce se to sve razvit jer se lagano flejma dx12 vs Mantle rat i Nvidija je prva to pocela kurit. |
Citiraj:
"Izgubila sam skoro 8 kila u 4 sata a moja baka čak 12!!" |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
To me podsjeca kad sam bio klinac i kupovao woofer za auto pa gledam 1500W isss buraz, 1500W wauuuu (a to je naravno bio Peak power koji ne znači apsolutno ništa, a ko hebe RMS kad je paek 1500W :D ) Citiraj:
|
Ajde, kaj ste počeli sad napadati Nvidiu. Kao da su oni to izmislili. Ako imaju takve rezultate, naravno da će ih na taj način i predstaviti ako i ATI predstavlja na isti način. Sad se tu čudite a istu stvar imate i kod svog auta u kojem svaki dan sjedite i vozite se po gradu i imate deklariranu potrošnju 7,5 litara a ne potrošite nikad manje od 10.
|
Evo za rFactor 2 nije izlistano ništa, ali ima porasta 10-15% kod mene s novim driverom :D
|
Ja s ovim driverom na GTX760 imam neke čudne framedropove u BF3. Isto tako mi PES 2013 na telki zapinje tj ima neki lagani stuter (hdmi port). Kad sam vratio na zadnje ofišl drivere sve normalno radi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:56. |