![]() |
Smite
nisam uspio nac temu za ovo i cudi me, igra izgleda jako zanimljivo!
evo Youtube link da ne klapam previse: www.youtube.com/watch?v=oocgqnD3UzY za sve zaljubljenike dote / wow-a toplo preporucam ;) Igra je free al evo dolje referal link ako neko zeli pridonjet ;) (ako nije u skladu sa pravilima izbrišem ga) https://account.hirezstudios.com/smi...campaign=email |
Neka vrsta MOBA igara, samo 3d, ne?
|
Ma MOBA iz 3 lica. Nista vrijedno spomena, za sad.
|
Citiraj:
Citiraj:
5gb je instalacija, popijes kavu i probas svidja ti se ili ne ;) |
Igra je OK i to je trenutacno to. Ono sto igra nudi je orginalan pristup MOBA stilu sto je super. Sve ovo stoji, ali je sad na developerima da u igru nabacaju sadrzaja kojeg ce redovito nadopunjavati i fixat, pa za jedno pola godine, kad bude nesto vise nego zanimljiv koncept onda mozemo pricati o toke kako je igra zakon. :chears:
|
Uf, izbjegavam takve vrste igre čim su free.. Naučio u LoL-u i ne vračam se živciranju ponovo.
|
free? Neznam bas u kojem se pogledu osjeti da su dota2 i LoL free igre.
I na fun i na pro nivou su trenutno no.1 u svijetu, al oke. |
vjerojatno misli na comunitty :) inače dosta dugo već ima ta igra, smite.
|
|
Citiraj:
LoL možeš doslovce igrati koliko god želiš i kako god želiš, biti čak i na vrhu svijeta, bez da potrošiš lipe... |
nisi shvatio kontekst
|
Citiraj:
Vjeruj mi da je plaćanje igre, pravi filter za trollove, pogotovo za neke timske igre, gdje jedan igrač manje/loše igra/neće igrati dovodi do gubitka game-a. Proveo sam 6 godina u wowu, 5 godina u cod2 i cod4, jedno 6 mjeseci u riftu i guild wars-u, i nikad se sreo s takvim community-em kao u doti i lolu. |
Ne, nisi uopće shvatio što sam ja želio reći.
Htjedoh reći da se u lolu i u doti ne osjeti da su free igre, ne u pogledu pay2win, nego u pogledu da su kvalitetne za razliku od ostalih free igara. |
Citiraj:
Ti meni govoriš da nisam shvatio, a ti si gore quote moj post i govoriš o nečem čisto desetom, a ti nisi shvatio post u samom početku.. Ali nema veze. |
Dota 2 je bila deset puta bolja igrat dok je bila beta i dok nije bila beta key-eva na sve strane, sad je to cisti trolling place. Problem lol-a i dote sto uvijek ljudi krive jednog igraca, nebitno sto su oni zaboravili 2-3 puta i prvih 10 minuta rec mia/ss i onda troje ljudi siluje tog jednog.
Smite sam dosta igrao, ali i dalje je to princip lola, nema tu gubitka golda na death-u, passive gold jako brzo ide, jedino sto su jako dobro napravili su neki ultimate ability tipa thor, poseidon, apollo itd. Ali igra sama po sebi ce imat mali community kao i HoN. Ja osobno cekam mobu od blizzarda, isto ce bit free, placat ce se skinovi i heroji ( jebiga ) ali oni su izbacili gold, single xp ( lvlas kao team ) i iteme. Tako da se baziraju da se igra kao team, a ne kao single style carry. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kao i kod Hearthstone, prvo beta će se igrati jedno vrijeme. |
Poz, ako netko ima ekipicu za igrati pa da se pridruzim...
Nick: dixpz, (23 lvl) |
i tako, skoro 2 godine poslije, Smite je na svim jačim platformama (PC, PS4, Xbone)
vrlo igriva i vizualno puuuno bolja od beta verzije, patchevi i fixevi su redoviti, (imho) zabavnija i relativno popularna, u odnosu na starosjedioce MOBA žanra koji daleko više usera (zasada), ubačena na Steam, i dalje F2P... Malo-malo nekakvi gem/favour eventi, ili bonus vikendi, novi daily log-in koncept sa tjednim questom gdje možete zaraditi još dodatnih gemova, uglavnom HiRez to dijeli šakom i kapom. Prije koji mjesec dodan još jedan novi mod, Clash(5v5)- prelaz između Arene i Conquesta, nova Joust mapa, ukupno 73 boga za igrati, a bit će toga još sa vremenom. Količina trollova ili BM igrača nije niti blizu kao u konkurencije ;) Ukoliko niste, a volite žanr, probajte... nisam upalio LOL ima već više od godinu i pol, jednostavno mi je sjeo skillshot princip i treće lice. ima li aktivnih igrača (PC) na forumu ili sam jedini? :D ign: JudgeV |
Nisam ju igrao odavno vec, javim se ako uhvatim vremena za koju partiju ;)
|
slobodno me dodaj, bilo bi poželjno da si bar 20lvl, al nije presudno. kolko tolko se dobro razumijem u metu sezone 3, a i nije problem pomoći i objasniti.
jesam u nekakvom klanu, većinu puta soliram jer je ekipa obično offline, a dopizdi čovjeku nakon nekog vremena solo queue, pogotovo kad upadneš u igru sa ekipom koja ili nema pojma bar osnovne stvari u conquestu ili samo ganja K/D ratio i ne shvaća da je daleeko bitniji teamplay(neovisno koji se mod igra). obično sam aktivniji iza 21-22h, i uvjek odigram par rundi. preferiram bilokoju rolu osim jungle :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:00. |