![]() |
Skype i spremanje poruka
Pozdrav,
Neka mi netko logicno objasni zasto sam vidio sve svoje poruke tj. razgovore na drugom racunalu kod prijatelja nakon sto sam mu instalirao skype i logirao sam se na svoj skype acc.? Oni tvrde da se poruke NE spremaju na servere no ocito lazu? |
Pa fino si u opcijama namjestis da ne pamti history i nemas spremanja poruka. Meni je osobno jako vazno da pamti history.
http://i.imgur.com/KbJ7wln.png |
Citiraj:
Ne znam da li sam ok shvacen, znam ja to sve s opcijama ali to se dotice spremanja poruka na disk. Ali kako je moguce da su mi iskocile sve poruke koje sam s ljudima pisao na totalno drugom racunalu kod totalno druge osobe. Nedavno sam formatirao disk i nakon instalacije skype-a i logiranja na svoj racun nije bilo poruka od ranije. Dakle to je dokaz da se one spremaju na HDD, no kako su sad iste bile vidljive na drugom racunalu? E to ja pitam. |
Kod updatea/nove verzije su istaknuli da je jedna od novih opcija sinkronizacija chatova s više uređaja. Što je i logično ako imaš tablet/smartphone da želiš vidjeti history na svim uređajima ako imaš uključenu tu opciju.
Nitko te ne špijunira (osim Amera, Rusa, porezne uprave...), ne moraš biti paranoičan :D Druga je stvar što se chat sprema u Cloud pa od njega kreće i sva sinkronizacija. Treća je stvar što još nije implementirana opcija da se brišu stvari u Cloudu. |
Ne treba biti paranoičan :D ali eto nekako sve nove verzije koje "moraš" preuzeti / instalirati imaju x takvih bisera, sve na tvoju štetu,
spomenuta opcija kao slučajno nije implementirana - yea right ... Rezime, namjerno od ljudi prave budale. |
Citiraj:
:lol2: Iskreno nekad jesam paranoican ( ko svi useri koji se normalno brinu o svojoj privatnosti :D), hvala na odgovorima! |
Pa nije valjda da dogovoraš talačko-razaračku akciju na Markov trg preko skajpa, :lol2: JK
A što se ovog historija na skajpu tiče, nakon mog logiranja na drugo računalo nakon 4 mjeseca, sinkronizacija je trajala kojih 20minuta, memory usage se popeo preko pola gige i računalo je bilo neupotrebljivo cijelo vrijeme, long story short: odustao sam, uspio nekako doći do settingsa i izbrisati cijeli history uz svo to trokiranje, očito mi nije bilo od prevelike važnosti al eto. |
meni je isto idiotska ta sinkronizacija, a cak ni nemam najnoviju verziju, tj verzija mi je stara bar pola godine... znaci spojim se mobitelom i on je ne upotrebljiv jer ucitava history, sve mi zablokira.. cura se htjela cut sa svojima preko svog skypea kod mene, cim se ulogirala krenuo je da trokira, i to je trajalo dobrih 3 -4 sata :( dok nije sve povezao
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:51. |