![]() |
Assassin's Creed: Unity
Citiraj:
I bili su u pravu, upravo na youtube-u i official Ubisoft facebooku osvanuo sneak peak video. Grafika izgleda odlicno. Cekamo s nestrpljenjem izlazak igre. |
u prijevodu još jedna nova mapa i priča za AC :D
|
Poslije Kariba, Francuska u 18 stoljeću je malo antiklimaktična...:)
|
Kakav preokret..i potpuno nova igra...:D:D:D
|
Šta nisu još nakon izlaska dvojke najavili da će biti samo tri nastavka. Iako sam veliki fan serijala, muzu oni tu kravu baš fino.
Polagano postaje isti vrag što i sad CODom, svake godine novi nastavak -.- |
Citiraj:
|
Preskoći jedan nastavak i sljedeći će ti biti ok :) Ko vam je kriv kad morate svakog odigrat :) :)
|
Nakon Assassins Creed 2 koji je meni bio fantastična igra po apsolutno svemu bilo je jasno već na samom Brotherhoodu da će serijal postati krava muzara za konzolaško tržište. Zato sam na polovici Brotherhooda prestao igrati kad sam skužio da ne nudi ništa novo i revolucionarno u odnosu na prethodnika. Nijedan od nastavaka nakon toga nisam niti pokušao instalirati. Čemu kvariti dobar okus u ustima koji je ostavila dvojka, samo da bi igrao istu igru 500 puta na drugačijoj mapi.
|
Ne znam, ja sam uživao u Black Flagu.:)
|
Ne znam, meni je i Brotherhood bio odlican, ali poslje njega nisam imal volje za dalje...no sad sam nabavil black flag pa da vidim kolko su se odmakli, ili nisu....
|
Citiraj:
Citiraj:
Sto se Unity-a tice imamo totalno novu pricu, treba pricekati i vidjeti kakva ce biti. Bilo kako bilo, svaki nastavak cu odigrat. :) |
Citiraj:
Trojka je ipak već bila nešto drugo, i u ovom slučaju novo i revolucionarno u odnosu na gore navedeno trojstvo. Pa čak ako i ne odigraš Brotherhood i Revelations odigrati trojku je fakat 'ebeno isplativo :) |
Grafika izgleda :goood:
Makar po meni nebi bilo lose i da naprave neki novi naslov u suvremenom svijetu :D |
Citiraj:
čekaj AC 18....mislim da u 18-om dijelu priča će se odvijati u trenutnom vremenu... :D :hitthewal: iako iskreno ovaj zadnji black flag je naj lošiji od svih... |
Citiraj:
Jos mi je bilo najveci gust nabrijavat brod i krsit okolo s njim :D |
Iskreno meni od 3eg nastavka igra nema smisla, umjesto da se prica o osnivacu brotherhooda Altairu o njemu ni spomen u 3ici a tek kojom brzinom se odvije igra strasno na kraju sam ostao zaprepasten jer je kraj bezveze.
EDIT: Ja cekam film i molim Boga da se radi o Altairu ili Eziu u istom a ne o ovim likovima poslije zbog kojih je igra bezveze. |
|
Ja sam već negdje rekao da je serijal za mene završio sa Eziom a ovo dalje je mužnja krave kao što je panda napisao. Ne zanima me više a i priča se potpuno razvodnila i više ne možeš to povezati, samo štancaju i bacaju nove nastavke pred noge oduševljenih masa... Black Flag, Liberation, Unity... što je slijedeće?
|
Citiraj:
Unity će mislim preimenovat, nema mi baš smisla da se igra zove tako; po engineu. |
off topic I on topic:
http://www.imdb.com/title/tt2094766/?ref_=nm_flmg_act_3 |
Prvo co-op je vani! Izgleda dobro. :)
EDIT: Jos jedan. |
It's... amazing.
Sa serijalom sam od početka, i bez obzira na sve, drago mi je da se štanca nešto ovako dobro. |
Ovo je day one kupnja :D Izgleda fenomenalno, jedva se čeka :D
|
jel to bolje na plejki il pcu igrat? ko je probo oboje
|
Meni je Ac oduvijek bio bolji na konzoli....
|
PC + Xbox kontroler. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisi igral na ps4....ak si igral na staroj konzoli xboxa...naravno da nije nesto.
|
tak i ja pc + kontroler najbolje :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:39. |