![]() |
Identifikacija WordPress widgeta
Trebao bih dvije vrste widgeta, za koje sam prilično siguran da postoje, ali ne znam kako bih guglao za njima, ;) pa bih molio vašu pomoć.
Prvi widget odnosio bi se na one rubrike poput "pitajte stručnjaka" :) gdje stoji njegovo ime i fotografija dok se ispod smjenjuje naslov s linkom na tekst. Skraćeno, funkcija widgeta bila bi da ispod opisanog statičnog sadržaja ubacuje naslov s linkom najnovijeg unosa teksta iz neke kategorije. Drugi widget trebao bi biti svojevrsni "barometar cijena", odnosno nekakva preporuka za dnevni "best buy" iz third-party oglasnika. Npr. pet artikala gdje bi se ručno dodala njihova fotografija i opis s linkom na oglas. Naravno, sve ovo bih mogao ručno činiti ubacivanjem HTML-a u "Text widget", ali bi koncept trebao biti idiot-proof, jer administrirat će ga više ljudi koji ne poznaju HTML niti im je struka tome bliska. ;) Siguran sam da postoje neki widgeti koji bi se mogli lako tweakati da odgovaraju opisanim potrebama. Edit: Za prvu potrebu sam otkrio točno ono što mi treba, a zove se Recent Posts Plus (WordPress Widget) Još ostaje samo potreba za ovim "barometrom cijena". |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:43. |