![]() |
Steam ne radi?
uvažavam
|
mislim da nije potrebna zasebna tema, ima o steamu par centimetara niže. a i ako servis sada ne radi, proradit će :)
|
Ljudi, radi li vam uredno steam? meni ne ide dalje od connecting, do maloprije radilo uredno, prova sam ugasit avast i napravit clean install, al problem je još tu. Netko sa sličnim iskustvom?
|
Ja danas imam lag šta god da igram.
|
ma imam neki prebizaran problem. ne mogu se logirat u steam client (cak ni offline mode), a radi na stranici, dok mi neki drugi acc logira bez problema, probao i na drugom kompu, ista stvar.
|
Meni je ista stvar bila sinoc, cili dan nesto kmetarim da bi navecer moga igrat i onda BAM, tnx gaben. (isto na drugom accu radilo)
Sad radi uredno. Mrzim steam. :chears: |
Jucer je steam imao problema cijelo popodne, tek je navecer proradio, ali jos uvijek nekima ne radi trade sistem.
|
Da, prekjucer/jucer imao problema s logiranjem velikih...
|
Vjerojatno su ih opet ddosali. Tak je barem bilo prije 2 tjedna.
Nakon toga je za CS:GO se počel' skidati neki uptade od 2+GB i svi rankovi/skinovi nestali :baad: |
Taj patch koji je bio uopce nije trebalo skidat, ja sam ga iste sekunde odbio. Rankovi kad steam ima problema nisu obrisani nego ih u tom trenutku ne mozes vidjeti, kao i skinove.
|
da, sve se najnormalnije vratilo nakon sto su ponovo osposobili sve, ali da stalni problemi sa loginom idu na zivce, bome idu :D
|
Ja pitam prijatelja brišu li se igre ako klijent izbrišem (bili na skypeu, lakše nego googlat :D) i kaže on meni da nisu 100%. Kad šta? 20 gigi slobodno na hardu :) težak nešto taj klijent... Sad opet sve skidat D:
|
Dobro je dok je 20 ;)
|
Joj stari moj, meni je 120 GB nestalo zbog takvih dezinformacija. Zato sad drzim backup na storage disku za svaki slucaj...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:53. |