![]() |
nemojte tocit gorivo 1.10
evo posto neznam jeste na to naisli ali iz protesta zbog poskupljenja goriva nemojte tocit samo an taj dan gorivo,tocite u petak ili nedjelju ali nemojte u subotu 1.10!ja necu!hehe
|
E super, moze ja cu jos rec kompicima itd.
He,he:fuming: :clap: |
Kaj je to nekakav protest ili mislite utjecati na svjetsku burzu nafte (manja potražnja, manja cijena)?
|
protest,uglavnom copy/paste sa hr.rec.automobili:)
|
ovo ce imat odaziv ka ono nemojte surfat taj i taj dan
|
Ja nisam točil tjedan i pol:)
|
ja tocim vodu, i ide.
ali necu svakako tociti 1.10. jer nisam vec dugo...a i za protest jesam, jer drzava ima bezobrazne poreze na litru goriva. |
uskoro cu tociti plin... NECU atest, i vozicu se na plin na crnjaka... NEDAM drzavi pare! NEDAM!
|
nebum ni ja, lopovi.
|
Počela je sezona grijanja, a ja se u autu grijem pa zato točim jeftinije gorivo.:D
|
Citiraj:
Plin je mrtav. Došo je Intel :D |
Citiraj:
|
Najviše ćete naštetit lopužama tako da ćete se jedan dan vozit gradskim prijevozom, a od toga netočenja nema ništa zato šta ako jednako kilometara odvoziš točit ćeš kad-tad.
|
Citiraj:
|
Ovak i onak se pola ekipe vozi na lož ulje........
Nisam nikada probao, ali je navodno isto kao i na dizel..... |
...samo je druge boje, a najbitnija razlika je ta da je oslobodjen poreza, pa je onima na vrhu tesko pri srcu kada CAK I NA TO ne ubiru porez na porez koji tereti poreze na poreze na dodanu vrijednost.
|
Citiraj:
|
cisto iz znatizelje, da vidim da li ljudi znaju o cemu pricaju...sto to u loz ulju ima da smeta pumpama? i ostalome?
|
Citiraj:
|
:rolleyes:
onda ono gore pitanje ide i za tebe. i josh jedna stvar. jeli netko mozda probao procijediti ininu naftu, dizel i eurodiesel koji se "mora" tociti u vozila novije proizvodnje i do kojih je rezultata dosao? |
Citiraj:
|
hebote ja sam tanko u popovaci gorivo za kosilicu,ono 95-icu i uzmem 5 litri i gledam kak je nekak smeđe gorivo,reko ko ga jebe,kosilica je crkavala ko i obicno,i pokosio ja vinograd i drugi dan idem opet a ono u karnisteru an drnu prst debel talog smeđi...hebeno....jel ih mogu tuzit?jos uvijek imam to gorivo?
|
Citiraj:
|
ne morash ti meni nista govoriti, znam ja to. samo sam mislio da ce netko poceti pricati o necistoci ili pak kolicini sumpora jer su to nebuloze...
no, kako bilo, da imam noviji auto, sigurno nebi tocio loz ulje, tu i tamo sam ga tocio u svoj stari auto, ali bash zato sto je stari. |
A o kojem je to autu riječ (stari auto)?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Frend ima Golfa IV 1.9 TDI 110 KS godina 2001 toči ložu, napravio preko 140.000 km. Mašina i pumpa rade ko urica. Drugi ima Golf SDI 2003 ide bez problema. Svi auti koji imaju Bosch ili Lucas pumpu mogu ići na ložu, bez obzira na turbinu. Problem je samo sa autima (nekima, ne svima) koji imaju Comon Rail i Pumpe Diese tehnologiju jer Peugeot HDI ima problema čak i sa Eurodieselom pri niskim temperaturama. Renault Clio 1.5 dci ide na ložu, ali ima u filtru nešto kao lakmus papir i kad to vide na servisu gubi se garancija na motor. Lož ulje i Diesel (ne EuroDiesel) su jedno te isto samo kad cisterna izlazi iz rafinerije u nju se ubacuje boja zbog neoporezivanja. |
Radio sam u Remixu 3 godine(na praxi),dobro znam što pričam i znam da smo popravljali novije dizelaše koje su "pametni" vlasnici sjebali ložom:rolleyes:
|
Novije???????????
Koje? Marku i tip? Nemoj pričati općenito. Nekome je noviji auto proizveden 1995, a za nekoga je noviji auto 2003. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:59. |